Mèdia 20/08/2019

El programa d'Alfons Arús a La Sexta canviarà de nom per una reclamació de 8TV

L'espai es dirà 'Aruser@s', tal com ja el promociona Atresmedia

Ara
1 min
Alfons Arús s'emporta l''Arucitys' a La Sexta

BarcelonaEl programa d'Alfons Arús a La Sexta canviarà de nom a partir d'aquesta temporada arran d'una reclamació de 8TV, segons ha avançat 'Bluper'. L'espai, que fins ara es deia 'Arusitys', passarà a anomenar-se 'Aruser@s', títol amb el qual ja el promociona la segona cadena d'Atresmedia. El nou nom és una referència a com el presentador anomena els espectadors habituals del programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons el mitjà digital, 8TV, on es va emetre durant 16 temporades el format presentat per Alfons Arús sota el nom d''Arucitys', havia reclamat a Atresmedia i Aruba Producciones una important suma de diners perquè poguessin seguir utilitzant la variant del nom amb què el format va aterrar a La Sexta, 'Arusitys'.

El matinal d'Arús va debutar a La Sexta la temporada passada i s'ha acabat convertint en un dels pilars de la cadena. Al juny el programa va tancar temporada amb un 9,1% de 'share', dos punts per sobre de la mitjana de la cadena. Més enllà de la bona dada final, el programa mostra una tendència positiva, ja que durant els primers quatre mesos es va situar en el 7,6%.

stats