Mèdia 10/10/2012

El rei tindrà un programa monotemàtic sobre ell i el príncep a La 1 a partir d'aquest dissabte

L'espai es dirà 'Audiencia Abierta' i neix per "informar, divulgar, entretenir i apropar, amb rigor i objectivitat, la Prefectura de l'Estat i qui l'encarna", segons RTVE

Ara
1 min
Mas es trobarà dimarts amb el rei entre crítiques de CiU i elogis del PP

BarcelonaTelevisió Espanyola estrena aquest dissabte dia 13 un nou programa setmanal, 'Audiencia Abierta', dedicat a informar durant mitja hora sobre les activitats oficials del rei Joan Carles i del príncep d'Astúries, com a hereu de la Corona, "la primera institució del país", segons explica RTVE. Aquest programa s'emmarca dins dels objectius programàtics de la funció de servei públic atribuïda a la Corporació i respon a una exigència inclosa en el mandat marc aprovat pel Parlament el desembre de 2007, concretament en el seu article 25, que estableix que "la Corporació RTVE realitzarà un seguiment i una cobertura de les activitats oficials del cap de l'Estat".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Audiencia Abierta' neix com un programa "de vocació clarament informativa, però també divulgativa". Entre els seus objectius hi ha donar a conèixer en profunditat les competències, el funcionament i l'acció quotidiana del cap de l'Estat en una monarquia parlamentària com la que té l'estat espanyol.

L'espai s'emetrà per La 1, de 13.30 a 14.00 hores. El dirigirà Miguel Ángel Sacaluga i el presentarà Ángeles Bravo. Entres les pretensions del canal hi ha "informar, divulgar, entretenir i apropar, amb rigor i objectivitat, la Prefectura de l'Estat i qui l'encarna" a l'audiència de la televisió pública.

stats