Mèdia 14/04/2022

El programa musical 'La hora musa' anuncia que no tornarà a La 2

L'espai va fer una parada a causa del covid i ja no tindrà l'esperada tercera temporada

1 min
‘La hora musa’ tanca la primera temporada amb un especial

BarcelonaEra un dels pocs espais televisius que apostaven per la música en directe, però ja no tornarà a la petita pantalla. La hora musa, el programa musical de La 2, ha anunciat avui que no tindrà tercera temporada. Segons han explicat els seus responsables a través de Twitter, l'espai va haver d'aturar les seves gravacions a causa del covid però en els seus plans sempre hi havia un retorn aquest 2022. Tot i que la intenció era fer una tercera temporada, finalment no serà així.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Com a premi de consolació per als seguidors del programa, la plataforma RTVE Play ofereix des d'avui quatre episodis especials en els quals es poden recuperar les actuacions de la segona temporada. Durant la seva segona entrega, el programa presentat per la cantant i actriu Maika Makovski va rebre al seu plató cantants i grups com Cat Power, Rufus Wainwright, Jane Birkin i Christina Rosenvigne. En el seu comiat, La hora musa recorda als seus seguidors que RTVE encara manté alguns espais amb música en directe, com ara Efecte Collins.

El format de La hora musa, dirigit per Jero Rodríguez, que havia sigut responsable de Cachitos de hierro y cromo, s'inspirava en l'anglès Later… with Jools Holland, un històric programa musical de la BBC2 en emissió des del 1992 i pel qual han passat algunes de les bandes i cantants més importants del panorama internacional, però també projectes debutants. A cada capítol de La hora musa hi actuaven tres grups o artistes, dos dels quals actuaven al plató, mentre que el tercer, normalment un grup emergent, actuava en una localització exterior.

stats