Mèdia 06/01/2019

El programa solidari 'Cap nen sense joguina' recapta 38.485 euros

La campanya repartirà regals a més de 10.100 nens i nenes en situació de vulnerabilitat

Ara
1 min
El programa solidari 'Cap nen sense joguina' recapta 38.485 euros

BarcelonaLa cita solidària de SER Barcelona, 'Cap nen sense joguina', ha recaptat 38.458 euros gràcies a la tradicional subhasta d'objectes cedits per personatges famosos. El programa, que es va emetre durant la nit de Reis amb la periodista Rosa Badia al capdavant, té com a objectiu contribuir a fer que nens i nenes en situació de vulnerabilitat també rebin regals en aquest festa tan especial. Segons l'emissora, amb la xifra aconseguida es repartiran joguines entre 10.100 nens i nenes de 40 entitats socials i als infants de centres hospitalaris de Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La xifra aconseguida en aquesta 52a edició del programa és una de les més altes de la història de la iniciativa solidària. De fet, només la supera la recaptació del 50è aniversari, en què, de forma excepcional, es va fer una marató radiofònica de 20 hores. Enguany, el programa ha subhastat un total de 69 objectes. El més valorat de tots va ser una portada original de 'Mortadelo y Filemón' d’Ibáñez, per la qual s'han pagat 3.200 euros. Entre els objectes més preuats de la nit també han destacat unes botes de Leo Messi i l'última còpia del disc 'Inblack' autoeditat del cantant Alfred García (OT2017): els dos objectes van ser adjudicats per 1.800 euros cadascun.

Avui, dia de Reis, la campanya de SER Barcelona acabarà amb una cavalcada especial que portarà la màgia de la festa als nens ingressats a l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital Nen Déu i el centre d’acollida Sant Josep de la Muntanya.

stats