Mèdia 10/05/2015

Pronovias clausura la Bridal Week barcelonina

Joan Callarissa
1 min
Pronovias clausura  La Bridal Week barcelonina

BarcelonaPronovias es fa esperar però no defrauda. La Bridal Week de Barcelona sempre tanca amb els dissenys d’aquesta marca catalana de roba nupcial i de festa que porta fins a Barcelona algunes de les millors models del moment i també algunes de les cares conegudes que més triomfen entre la premsa rosa. Així ho va tornar a fer aquest divendres a la nit, quan va fer desfilar a la presentació de la seva col·lecció Once Upon a Time -celebrada a la sala oval del MNAC- la model Irina Shayk, que va arrencar els aplaudiments del públic amb cadascun dels vestits que es va posar.

Des del front row fins a l’última grada, el públic va celebrar amb entusiasme les creacions que Hervé Moreau, director creatiu de la marca, ha fet per a aquesta temporada. De fet, tanta va ser l’acceptació que tothom va acabar dret amb l’última sortida. I és que l’espectacularitat de la música i de les làmpares de llàgrimes que pujaven i baixaven sobre la passarel·la no deixaven indiferent, t’agradi o no el característic segell estètic de la marca.

Tampoc era una més la festa que es va celebrar a l’Hotel Miramar a continuació. Tot i que Shayk hi va passar com una exhalació, s’hi van estar una bona estona Helena Rakosnik -sense el president, que està en campanya-, Vanesa Lorenzo, Melani Costa, Genoveva Casanova, Enrique Solís, Gabriela Palatchi -hereva de l’imperi- i Annie Costner, filla del famós actor d’ El guardaespatlles.

stats