Mèdia 18/06/2021

Els protagonistes de 'Friends' fan un retrobament extra per al programa de James Corden

Els actors expliquen secrets com ara que Jennifer Aniston era qui més peces de vestuari es quedava

ARA
2 min
James Corden amb el repartiment de 'Friends'

Aprofitant que va ser un dels participants en l'especial Friends: The Reunion, el presentador britànic James Corden va organitzar un retrobament extra dels actors de la comèdia de situació per al seu programa The late late show with James Corden. Com si es tractés d'un dels seus famosos Carpool Karaoke, Corden fa pujar Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer i Matt LeBlanc a un dels cotxes que s'utilitzen per visitar els estudis de televisió de Warner, on es va gravar l'especial que es va emetre a través de la HBO. Un cop al cotxe, els sis actors canten I'll be there for you, el tema de The Rembrandts que servia com a sintonia de Friends i que es va fer molt popular gràcies a la sèrie. La trobada es pot recuperar a YouTube.

Després de passejar per diversos escenaris de la sèrie, Corden es torna a reunir amb els actors a l'emblemàtic Central Perk, el cafè que servia com a lloc de reunió dels protagonistes de Friends, i aprofita per demanar-los intimitats del rodatge. Durant la conversa, Jennifer Aniston confessa que ella era qui més peces de vestuari robava. "Encara me les poso!", exclama Aniston, que reconeix que s'enduia tant roba del seu personatge com de la Monica. Courteney Cox corrobora la història assegurant que la seva amiga i companya de repartiment té la casa plena de sabates que es van utilitzar a la sèrie.

En el retrobament, que es va gravar el mateix dia que es va enregistrar l'especial de la HBO, els actors també expliquen que sovint no es podien aguantar les rialles mentre interpretaven les escenes de la sèrie. Qui més vegades esclafia a riure era Lisa Kudrow, segons confessa ella mateixa durant la trobada amb James Corden. Matt LeBlanc aprofita el moment per delatar Jennifer Aniston: "Si mireu la sèrie, veureu que hi ha molts moments en què la Rachel es tapa la boca. Ho feia molt. I això significa que la Jennifer estava rient".

stats