Mèdia 29/01/2014

"Què és la masturbació?", "És perjudicial?", "Com s'evita?": 3 'posts' en cadena de l'Aula de Sexualitat de l''Abc'

Un apartat de la web del rotatiu publica tres setmanes seguides advertiments contra l'onanisme i consells per evitar-lo

Ara
2 min
La capçalera de l'aula de sexualitat de l'Abc

BarcelonaTres capítols seguits dedicats a la masturbació, els perills que comporta i la manera d'evitar-la. L'Aula de Sexualitat de la web del diari 'Abc' s'ha convertit en tema de comentari a les xarxes socials arran d'aquesta insistència. Es tracta d'un apartat en què es donen consells que són, suposadament, respostes a preguntes que plantegen els lectors sobre la vida sexual. Segons assegura la pàgina, el que es publiquen són "respostes el

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'últim 'post' d'aquesta Aula de Sexualitat parla de les cèl·lules mare –en la mesura que estan relacionades amb la reproducció–, però els tres anteriors són un monogràfic sobre la masturbació.

El primer va ser "Què és la masturbació?", el segon es preguntava "És perjudicial la masturbació?", i el tercer, que ha estat el que ha saltat a les xarxes, es planteja "Com s'evita la masturbació?".

Entre els consells per defugir l'onanisme –"el primer que cal tenir clar és que la masturbació no és ni bona ni necessària per a la salut", adverteix la introducció– hi ha el de "protegir-se de l'agressió comercial de l'erotisme ambiental": per exemple, bloquejant determinants continguts a l'ordinador.

La resta de claus són, segons aquest text, "adoptar un estil de vida saludable", "ocupar el temps lliure de manera constructiva" i "construir un equip d'amics sa". "En resum: per evitar la masturbació o sortir del seu cercle viciós cal començar per decidir-se a fer-ho sabent que és possible i sa. Però, a més a més, cal posar mitjans concrets per enfortir aquesta decisió", afegeix l'equip de consellers. "Així estaràs preparat per a l'amor sòlid, que passa per ser amo de la teva sexualitat, i no permetràs que la masturbació resti qualitat a aquesta capacitat d'estimar", conclou.

stats