Mèdia 08/05/2021

El retorn de 'Sexo en Nueva York' vol ser més divers

La sèrie tindrà tres personatges nous negres

2 min
La nova temporada no comptarà amb el personatge de Samantha Jones, interpretat per Kim Cattrall

BarcelonaLa sèrie Sexo en Nueva York es prepara per tornar amb una nova temporada amb la qual vol corregir alguns errors previs, com la falta de diversitat racial en les seves trames. Els responsables de la ficció, que en aquest revival portarà per títol And just like that..., han assegurat que tenen com a prioritat la inclusivitat tant a la pantalla com darrere de les càmeres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per aquest motiu, la meitat de l'equip de guionistes, dirigit per Michael Patrick King, estarà format per professionals no blancs, segons avança TVLine. A més, el cercle social de la Carrie, la Miranda i la Charlotte s'ampliarà amb tres personatges negres.

Casey Bloys, responsable de continguts de HBO Max, la plataforma encarregada de la nova temporada, ha remarcat que tant Sarah Jessica Parker, protagonista i productora de la sèrie, com Michael Patrick King, "no volen explicar una història de personatges només blancs" perquè no és un reflex real del Nova York actual. Durant anys, la sèrie va ser assenyalada per mostrar una realitat només protagonitzada per dones blanques, una crítica que compartia amb Girls, que va ser considerada com la seva hereva per temàtica i localització.

A part d'aquesta aposta per la diversitat, una de les principals novetats d'aquest revival és la desaparició del personatge de la Samantha Jones, que en la sèrie original estava interpretat per Kim Cattrall, que ha rebutjat participar en aquesta nova temporada degut, en part, a la seva mala relació amb Parker. Bloys ha tret importància a l'absència de la Samantha i ha assenyalat que en cap cas "es matarà" el personatge. "Com a la vida real, la gent forma part de la teva vida durant un temps i després marxen. Les amistats canvien o s'acaben, però també en comencen de noves. Crec que és una situació molt real", assegura.

stats