Mèdia 19/03/2020

El retrobament de 'Friends' s'ajorna pel coronavirus

El rodatge de l'especial s'endarrerirà fins al maig, com a mínim

Ara
1 min
Els protagonistes de 'Friends' accepten de retrobar-se per al llançament d'HBO Max

BarcelonaEl retorn de Friends haurà d’esperar. El programa especial que preparava HBO Max amb els actors protagonistes de la sitcom s’endarrerirà a causa de la crisi del coronavirus. Segons detalla Variety, el programa, que havia de consistir en una reunió de tots els actors i no havia de tenir trama de ficció, s’havia de començar a gravar la setmana vinent però finalment el rodatge s’ha ajornat, com a mínim, fins al mes de maig.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La confirmació del projecte va tenir lloc al febrer, després de mesos d’especulacions. Els protagonistes –Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer– van ser els primers a anunciar el projecte publicant coordinadament als seus perfils d'Instagram la mateixa foto. Cada actor cobrarà tres milions de dòlars per la seva participació.

L’especial havia de ser un dels principals atractius de la nova plataforma HBO Max, que en principi ha de començar a operar als Estats Units al maig. A més, el nou servei oferirà en exclusiva les 10 temporades de què consta la popular sitcom.

stats