Televisió
Mèdia 27/06/2022

Rigoberta Bandini, Santi Balmes i gaudir del present: l’anunci d’estiu d’Estrella Damm 2022

L'espot mostra indrets espectaculars de Catalunya com el congost de Mont-rebei o la Vall d'en Bas

ARA
1 min
Imatge de l'anunci d'Estrella Damm

BarcelonaDesprés de dos anys de pandèmia, hi ha més ganes que mai de viure un estiu per celebrar. Enguany, el tradicional anunci d’Estrella Damm se suma a aquest esperit apostant per gaudir del present amb el lema Aquí, ara i així, que també dona nom a la cançó que acompanya l’anunci.

Per a la banda sonora d’aquest any, Estrella Damm ha comptat amb Rigoberta Bandini, que ja va compondre i interpretar Aviam què passa, el tema de la campanya del 2021. La cantant barcelonina ha escrit la cançó de l’anunci, que està interpretada per Santi Balmes, que ja va posar veu a les campanyes del 2013 i el 2019, i Clara Viñals, de Renaldo & Clara. El tema es pot trobar a les principals plataformes musicals, com ara Spotify, Apple Music, Youtube Music, Amazon Music o Tidal. La idea de l’anunci és d’Oriol Villar i l'ha realitzada Nacho Gayán.

El protagonista de l’anunci és l’Éric, un jove forner que inicia un viatge d’autodescobriment en bicicleta que el portarà a indrets coneguts i espectaculars del territori català, com ara el congost de Mont-rebei, la Vall d’en Bas o l’Empordà. En el periple, l’Éric es trobarà amb antics amics, rebrà l’ajuda de nous coneguts i, sobretot, deixarà enrere el pessimisme i les pors. “Els temps que ens ha tocat viure és la meva vida, i ara sé com vull viure”, explica el protagonista de l’anunci.

Des que el 2009 Estrella Damm va fer el seu primer espot per a la campanya Mediterràniament, els seus anuncis d’estiu han marcat l’inici de l’època estival.

stats