EL RADAR
Mèdia 23/02/2014

Risto Mejide torna avui a Cuatro amb ‘Viajando con Chester’

A.c.r.
2 min

Cuatro estrena aquesta nit (21.30) Viajando con Chester, un nou espai en què Risto Mejide conversarà amb personatges coneguts de diferents àmbits asseguts en un sofà que adaptarà la tapisseria a l’entorn on tingui lloc cada trobada i als gustos del convidat. El publicitari remarca que les converses no tindran guió, però deixa clar que intentarà “incomodar, des del respecte i l’educació”, els seus interlocutors per trobar “la veritat”. “Us asseguro que no hi anava amb cap esquema previ. No en tenia ni idea de sobre què parlaríem”, va explicar Mejide durant la presentació del format. Per la seva banda, el cap de programes de Cuatro, Mariano Blanco, considera que l’espai “dóna una altra volta de cargol a la conversa sense imposicions i sense la prepotència que envolta les entrevistes clàssiques”. Segons el director del programa, Óscar Cornejo, els convidats parlen “com si no sabessin que els estan gravant”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero i el pilot de MotoGP Jorge Lorenzo seran els dos protagonistes de l’edició d’aquesta nit. Però Mejide ja ha gravat altres converses amb personatges com el periodista Iñaki Gabilondo, el polític Miguel Ángel Revilla, la monja Lucía Caram i el cantant Loquillo. “En aquest programa he quedat en evidència i m’he adonat que sé menys del que creia que sabia, i això m’agrada perquè m’ha ajudat a reflexionar i a canviar”, explica el presentador. En aquest sentit, reconeix que Gabilondo el va posar en un “compromís” i que en algun moment d’aquesta conversa es va sentir intimidat.

Viajando con Chester tindrà el difícil repte de fer ombra a Salvados i al cinema de La 1, les dues opcions que solen repartir-se el lideratge de les nits de diumenge a Espanya.

stats