Audiovisual

Roger Escapa salta al 3Cat amb les seves entrevistes íntimes de 'L'eclipsi'

L'espai forma part actualment del magazín del caps de setmana 'El suplement'

À.G.
2 min
Roger Escapa, al plató de L'eclipsi

BarcelonaLes confidències prosperen millor sota una llum tènue. Això ho sap Roger Escapa, que ha batejat com a L'eclipsi el seu espai d'entrevistes a Catalunya Ràdio. El director i presentador d'El suplement prepara ara una versió televisada d'aquestes converses, que es podrà veure els pròxims mesos a la plataforma 3Cat. El rodatge ja ha començat i, tot i que no s'ha facilitat una llista de convidats, algunes de les preguntes que es formulen en el text promocional permeten entretenir-se amb especulacions: "Com són les nits a la presó? ¿I quan has tingut fills o has superat una addicció a les drogues? Quines rutines nocturnes té un monjo de Montserrat? Com és l'habitació d'un cantant famós que és somnàmbul? En què somia una futbolista després d'un mal partit? I un actor que té problemes de pròstata?". La idea que agrupa les converses és anar més enllà del perfil públic de la persona per endinsar-se en aspectes més personals, com ara l'amor, el sexe, la relació amb els diners o el benestar personal.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La sèrie constarà de dotze capítols cada temporada, repartits en dues o tres tongades, encara per concretar. També està per decidir si el producte es podrà veure a TV3, tot i que està clar que l'estrena serà a la plataforma de streaming.

“Feia molt temps que volia fer televisió", explica Escapa a l'ARA. "La plataforma 3Cat és el lloc on s’ha de ser ara mateix. I és un producte pensat per a la plataforma. Més enllà de la nit, la particularitat de les converses és que no aniran al voltant ni de les promocions, ni de l’actualitat. D'altra banda, és un orgull que un producte que ha nascut a El suplement faci el salt a la tele”. El magazín de caps de setmana és un dels productes forts de la graella de Catalunya Ràdio, amb una audiència mitjana de 363.000 oients els dissabtes (en tenia 336.000 fa un any) i 300.000 els diumenges (venia de 281.000).

stats