Mèdia 18/03/2022

Rosalía es disfressa de reportera per saber què opina la gent d'ella: "Les cançons d'abans un 10, les d'ara un 6,5"

La cantant visita 'El hormiguero 3.0' per presentar el seu últim disc, 'Motomami'

2 min
Rosalía, disfressada de reportera per 'El hormiguero 3.0'

BarcelonaRosalía està en plena promoció del seu nou disc, Motomami, un treball que ha causat rebombori per un so més urbà i per les lletres de les seves cançons, que han estat titllades des de simples fins a críptiques. La cantant va visitar ahir el plató d'El hormiguero 3.0 per presentar el seu disc i va deixar clar que és conscient de les polèmiques que han causat les seves cançons. Conxorxada amb el programa, Rosalía es va disfressar de reportera d'El hormiguero 3.0 per preguntar a la gent del carrer, sense revelar la seva identitat, quina opinió tenien de Motomami i d'ella. Les persones preguntades van expressar opinions de tota mena, però hi va haver una cosa en comú: la majoria no van reconèixer la cantant.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb una perruca rossa, ulleres i lentilles que li canviaven el color dels ulls, Rosalía va sortir al carrer per copsar l'opinió que en tenen els madrilenys. "No en som fans, ho som més del nòvio [Rauw Alejandro]", li contesta un dels primers entrevistats. Lluny d'ofendre's, Rosalía els respon: "És guapo, el nòvio, oi?" "Rosalía abans era un 10, ara és un 6,5", li diu una altra noia. La mateixa entrevistada compara fins i tot la carrera de Rosalía amb la de C.Tangana, l'exparella de la cantant. "Jo he arribat a pensar que ell ha volgut copiar una mica el seu flamenc, perquè ella havia començat abans", reflexiona la noia, mentre Rosalía posa cara d'interrogant.

"La nena es fusiona amb la música llatina, que de vint paraules, deu són una aberració... Què vols que et digui? Després canten a cappella i no saben cantar, però els hi posen l'autotune aquell...", diu una altra senyora, mentre Rosalía assenteix. Seguidament, la cantant li pregunta a l'entrevistada si li pot dir tres cançons de Rosalía, una pregunta que no sap respondre.

Tot i que la majoria dels entrevistats no la van reconèixer, altres –els més joves– la van descobrir ràpidament. Als que no sabien amb qui parlaven, Rosalía els va acabar confessant la seva identitat i va ser llavors quan van arribar les disculpes d'alguns entrevistats, que se sentien malament per si l'havien ofès.

En l'entrevista a El hormiguero 3.0, que va estar conduïda per Núria Roca perquè Pablo Motos tenia covid, Rosalía va explicar intimitats com que s'ha tatuat una doble R, la seva inicial i la de la seva parella, a la planta del peu i que porta una funda amb forma de papallona a les dents perquè és el símbol del seu nou disc i una imatge de transformació. "He trigat tres anys a treure el disc i crec que sense la pandèmia no m'haurien sortit totes les cançons que hi ha a l'àlbum. Vaig estar dos anys als Estats Units lluny de la meva família, del meu poble... mai havíem estat separats tant de temps", va explicar la de Sant Esteve Sesrovires.

stats