Mèdia 20/03/2020

RTVE reobre el canal 24 hores d''OT' a YouTube

La finestra de YouTube tindrà nous continguts i reemetrà gales de les tres últimes edicions

Alejandra Palés
1 min
Els concursants d''OT2020' amb Noemí Galera, directora de l'acadèmia

BarcelonaDesprés de veure’s forçada a cancel·lar Operación Triunfo temporalment a causa de la crisi del coronavirus, TVE ha anunciat que aquest diumenge reobrirà el canal 24 hores del programa que té a YouTube. Segons ha explicat la cadena, la finestra digital oferirà reemissions de continguts de les tres últimes edicions i nous continguts en els quals participaran els professors, els concursants i els exconcursants del talent show. La iniciativa, impulsada per la televisió pública i la productora Gestmusic, es podrà comentar a través de les xarxes amb el hashtag #QuedOTenCasa.

Durant el temps que duri el confinament, el canal d’OT generarà nous continguts que seguiran algunes de les dinàmiques diàries de l’acadèmia del famós talent. D’aquesta manera, cada dilluns Noemí Galera, la directora, repartirà des de casa seva cinc cançons setmanals, però no les assignarà als concursants. Els triunfitos d’OT 2020 podran triar el tema que més els agradi i fer-ne una versió, igual que els seguidors del programa, que també podran participar amb les seves interpretacions. Totes les versions es podran veure els divendres a partir de les 16.00 hores, com si es tractés d'un dels pases de micros que es fan a l'acadèmia.

El primer contingut que s’emetrà aquest diumenge serà un concert protagonitzat per set concursants i exconcursants d’OT 2020 que ja han tret el seu primer single al mercat. El recital de presentació de temes propis es podrà veure a partir de les 16.00 h.

A part dels nous continguts, els dilluns el canal reemetrà les gales d’OT 2017 i els dimecres les d’OT 2018. Els diumenges es recuperaran les d’OT 2020, edició que ha quedat interrompuda per la crisi del coronavirus.

stats