Mèdia 19/02/2015

La ruptura entre Cristiano i Shayk: va ser ella i va ser per Cap d’Any

La discussió definitiva s’hauria produït a Madrid, ni més ni menys que l’1 de gener

Joan Callarissa
1 min
Irina Shayk va viatjar sola -i ho va immortalitzar  a Instagram- a les Maldives al gener.

BarcelonaCinc anys d’amor no es trenquen així com així i menys encara quan es tracta de famosos, que després de la desfeta emocional han de suportar l’abordatge de la premsa rosa. En aquesta segona fase estan Cristiano Ronaldo i Irina Shayk, que fan el que poden mentre revistes de tot el món diuen la seva sobre els motius de la ruptura. L’última ha sigut la britànica Hello!, en què un suposat amic d’ella en dóna detalls.

La revista assegura que el trencament de la parella es va produir per Cap d’Any i que va ser ella qui el va provocar perquè n’estava farta, tot i que ho diu amb més tacte. “No va poder evitar-ho; la veritat la mirava fixament a la cara. Després de pensar-s’ho molt, ella va sentir que no podia ignorar els senyals”, diu l’ amic font.

La discussió definitiva s’hauria produït a Madrid, ni més ni menys que l’1 de gener. Una jornada que ja no van passar junts i que, segons l’amic bocamoll, ella es va passar plorant sola a l’aeroport de Barajas. No obstant, tot i la sufocació, va tenir prou lucidesa per comprar-se un vol a les Maldives, un destí que hauria impedit seguir plorant a qualsevol ciutadà de classe obrera. Mentre les llàgrimes d’ella es barrejaven amb l’aigua de l’Índic, ell anava sol a buscar la Pilota d’Or i feia aquell grotesc crit que tots recordem. ¿Potser perquè el sentís ella?

stats