Mèdia 11/02/2020

El telèfon plegable Galaxy Z Flip recupera la forma dels mòbils de tapa antics

Samsung ha presentat aquest dimarts el seu nou model i la família Galaxy S20

Ara
2 min
El Galaxy Z Flip es plega per la meitat com els telèfons de tapa de fa 15 anys

BarcelonaLa multinacional sud-coreana Samsung segueix apostant pels mòbils plegables com una de les tendències del sector. La companyia ha presentat aquest dimarts el seu segon dispostiu d'aquest tipus, el Galaxy Z Flip, un aparell que segueix l'estel·la del Galaxy Fold, que va sortir al mercat l'any passat i va tenir una acollida freda per part dels consumidors.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A diferència del model Fold, el Z flip es doblega per la meitat fins a convertir-se en un quadrat i tenir una mida que li permet cabre en la majoria de butxaques. La manera de pelgar-se recorda als mòbils de tapa que eren habituals fa 15 anys, abans que Apple llencés al mercat el primer iPhone. La manera de plegar-se és diferent a la del Galaxy Fold, més similar a la d'un llibre.

El nou model, que té una pantalla de 6,7 polsades, estarà disponible a partir d'aquest divendres 14 de febrer a un preu estimat de 1.500 euros (1.380 dòlars), en una única versió de 256 GB d'emmagatzamatge, 8GB de memòria RAM i le mateixes càmeres de fotos que la família Galaxy S10. El preu del nou terminal és inferior al del seu predecessor, que era de 2.000 euros, i al del seu principal competidor, Motorola Rarz, que costa 1.600 euros.

Samsung també ha presentat la nova família del Galaxy S20, que estarà disponible a Espanya a partir del 13 de març. Es tracta dels Galaxy S20 (6,1"), S20+ (6,7") i S20 Ultra (6,9"). Els dos primers es podran comprar en versió 4G i 5G, mentre que el dispositiu premium només es vendrà en model preparat preparat per xarxes ultraràpides.

Una de les principals novetats de la nova família es troba en la càmera. La companyia les ha millorat amb nous sensors a la tiple òptica que permeten capturar més nítidament les imatges en moviment, en entorns amb males condicions d'il·luminació o preses a gran distància. En el cas del model S20 Ultra, la càmera té un zoom de fins a 100 augments i una resolució de 108 megapíxels. Pel que fa al Galaxy S20 i S20+, la camèra és de 64 megapíxels i un zoom de fins a 30 augments. A més, en els tres casos l'usuari podrà enregistrar vídeos en 8K.

Els nous models costaran entre 909 euros i 1.559 euros, una forquilla de preus bastant similar a la dels iPhones 11, que tenen un cost d'entre 809 i 1.659 euros segons el model. Samsung també ha anunciat que regalarà els auriculars inalàmbrics Galaxy Buds+ (que a Estats Units es vendran per 149 dòlars) als usuaris que reservin els nous productes durant el periode de precompra que s'obre avui.

stats