Mèdia 06/09/2013

Scarlett, promesa amb un periodista

El noi va demanar la mà a la intèrpret, que amb només 28 anys ja està divorciada, fa un mes

J.c.
2 min

BarcelonaL'actriu nord-americana Scarlett Johansson s'ha compromès amb el periodista francès Romain Dauriac (a la imatge), segons va informar ahir l'edició digital de la revista especialitzada People . "S'han promès i estan molt feliços", hauria explicat a la publicació una font pròxima a la parella. El noi va demanar la mà a la intèrpret, que amb només 28 anys ja està divorciada, fa un mes. Per segellar el compromís, ell li va regalar un anell vintage d'estil art déco que ella ha passejat pel festival de Venècia. La parella va fer pública la seva relació el novembre del 2012 i no han esperat ni un any per comprometre's.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta setmana es va poder veure Johansson amb el diamant al festival de cinema de Venècia durant la promoció de la seva última pel·lícula, Under the skin . L'actriu interpreta al film una alienígena que es fica en el cos d'una dona terrícola i que es dedica a recórrer Escòcia observant la vida dels éssers humans. Tot i això, les intencions de l'alienígena no són sempre tan pures. En alguns casos, atreu homes per després matar-los, ja que el seu objectiu final és experimentar sensacions desconegudes.

Segones núpcies

Johansson va estar casada anteriorment amb l'actor Ryan Reynolds, de 37 anys. Van contreure matrimoni en un discret enllaç que va tenir lloc el setembre del 2008 al Canadà. El seu idil·li va començar després que Reynolds posés fi a la seva relació amb la cantant Alanis Morissette, ja que va preferir continuar la seva vida amb la jove nord-americana, que llavors tenia 23 anys.

El casament va tenir lloc en un apartat hotel als afores de Vancouver, a l'oest del Canadà. Van convidar a la cerimònia la mare de l'actriu, Melanie Sloan, i el seu germà, Adrian Johansson, cosa que demostra que era una decisió acceptada per part de la família d'ella. El divorci de Reynolds es va fer efectiu el juliol del 2011. Reynolds es va casar amb l'actriu Blake Lively el setembre de l'any passat, quan ella tenia 24 anys.

stats