Mèdia 12/10/2014

"Fer senyors és diner ràpid, però no fàcil": la senyora Rius a 'El convidat', en 10 frases

La 'madame' catalana més famosa ha estat l'amfitriona d'Albert Om en el programa emès aquest diumenge. Us resumim les seves confessions en deu fragments

Ara
3 min
La senyora Rius i Albert Om en un moment del tercer programa d''El convidat' d'aquesta temporada / TV3

Barcelona1. "Sempre he volgut veure la vida d'un color bonic. Vaig prendre la decisió de fer senyors i m'ho he pres sempre bé. Això que jo vaig anar un col·legi de monges i durant una època volia ser monja de clausura. Però la meva mare ja feia senyors, vivíem rellogades, i al final em vaig decidir a fer senyors".

2. "Jo vaig quedar embarassada i, malgrat el que diu el senyor Ruiz Gallardón, crec que ni Déu ni ningú pot dir a una dona que tingui un fill si no vol o no pot. Per tant, vaig avortar. Quan la meva mare va morir jo era a Londres avortant".

3. "Una dona fa senyors quan té una necessitat de diners, per una malaltia d'un familiar o alguna altra raó. Sempre és per alguna necessitat, el que passa és que després et vas generant necessitats. Primer en tens una, després et vols comprar un cotxe i ja en tens una altra..."

4. "Les meves senyoretes més que professionals són amateurs remunerades (...) Fer senyors és diner ràpid, però no fàcil. La que no ho fa molt bé no té futur".

5. "Els clients poden ser gent que tenen parella, però és una parella en què un té més 'gana' que l'altre, per exemple. (...) Això nostre no és un infidelitat, no és un engany, això només és sexe i no és una infidelitat, l'afecte és una altra cosa. (...) Els senyors necessiteu més sexe que les senyores. Jo, ara, ja fa potser vint anys que no faig sexe, i estic feliç i contenta. Potser és perquè ja n'he fet molt. Hauria d'haver trobat la persona adequada per continuar, però fer-ho cobrant ja no em semblava just".

6. "La meva dignitat sempre ha anat amb l'ofici. Fer senyors no és perdre la dignitat, fer feliç algú i ser remunerat per fer-ho és el millor".

7. "Vaig voler pujar [en l'ofici] i vaig anar a la millor casa de Barcelona. Hi venia gent important... com el senyor Dalí. No m'agradava gens. Venia amb diverses noies i un ànec i jo quan em pregunten per la vida sexual del senyor Dalí dic: 'això s'ha de preguntar a l'ànec'. A Camilo José Cela li agradava trencar plats, tot s'ho feia ell, només havies de mirar com trencava plats. I també va venir el rei Faisal de l'Aràbia Saudita i vam anar 50 noies a atendre'l a una habitació del Ritz. A la majoria només ens va mirar i ens va tocar la cara. Tampoc vaig fer-hi res. Amb l'Orson Welles sí que hi vaig estar. Era encantador i parlava castellà, tenia una veu molt bonica".

8. "Entenc les crítiques sobre la prostitució quan hi ha màfies pel mig, però de la mateixa manera que em sembla malament que s'obligui les dones a treballar dotze hores en un taller cosint. És terrible obligar una persona a fer una cosa que no vol fer (...) Si legalitzessin la prostitució seria una feina de servei normal. Estaria bé, però no es farà mai, potser perquè el món està fet de petites hipocresies".

9. "Ara he entrat en el món dels discapacitats. Gràcies a la meva experiència ho podem fer amb molt carinyo. I em fa molt feliç fer això al final de la meva trajectòria".

10. "No he volgut mai tenir un fill pel meu sistema de vida. Jo no vaig estar traumatitzada pel fet que la meva mare fes senyors, però no vaig voler repetir l'experiència de tenir un fill i potser ni saber qui és el pare... Però si hagués tingut una filla i hagués volgut fer senyors li hauria dit que fes el que hagués de fer. Si jo he estat bé i he fet feliç la meva gent i m'he pogut mantenir... així hauria continuat la dinastia."

stats