Mèdia 17/03/2022

La sèrie de Zelenski es podrà veure a través de Mediaset

'Servidor del pueblo' va ser premonitòria de la carrera política del president d'Ucraïna

1 min
Zelensky en una imatge de la sèrie

BarcelonaServidor del pueblo, la sèrie que va protagonitzar el president d'Ucraïna, Volodímir Zelenski, l'any 2015 es podrà veure a través de Mediaset. El grup de comunicació ha anunciat que ha comprat els drets d'emissió d'aquesta sàtira que va avançar la posterior carrera política de Zelenski, llavors un actor i còmic.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Creada i produïda per Zelenski, la comèdia se centra en Vasil Goloborodko, un professor d'història d'un institut que es converteix en president d'Ucraïna després de protagonitzar un vídeo viral en el qual crítica el govern del país i demana als polítics ser més propers a la ciutadania. En el seu nou càrrec, el protagonista intenta mantenir intactes els seus principis de veritat i honestedat.

Zelenski va començar la seva carrera política el març del 2018 amb la creació d'un partit anomenat precisament com la sèrie que va protagonitzar, Servidor del pueblo, i que comptava amb el suport de la productora de la ficció. Entre les seves prioritats figuraven la restauració de la confiança en la política per part del poble ucraïnès, una idea que l'acosta al personatge de ficció. En les eleccions del 2019 Zelenski es va imposar a l'oligarca Petró Poroixenko amb un 75% dels vots.

A més de comprar la sèrie, Mediaset també emetrà l'adaptació cinematogràfica de la ficció Servant of the people 2.

stats