Jon Neu tornarà a l'acció amb una seqüela de 'Joc de trons'

HBO Max prepara un 'spin-off' centrat en un dels personatges més populars de la sèrie

1 min
Jon Snow (Kit Harington)

Els plans d'HBO Max per allargar l'impacte de Joc de trons no s'aturen. A més de la preqüela que s'estrenarà a l'agost, La casa del dragón, la plataforma prepara una sèrie spin-off centrada en el personatge de Jon Neu, a qui donava vida Kit Harington. Segons Hollywood Reporter, l'actor anglès reprendrà el personatge que el va fer famós i que va fer que aconseguís dues nominacions als Emmy.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A l'última temporada, Jon Neu descobria que el seu nom real era Aegon Targaryen i que, per tant, era hereu legítim del Tron de Ferro. En l'últim episodi, l'heroi abandonava la seva antiga vida i decidia viure amb els salvatges més enllà del Mur.

L'estratègia de fer spin-offs de grans franquícies és una política habitual de Disney+, una de les rivals d'HBO Max. Una part molt important del catàleg de la plataforma de Walt Disney són sèries derivades de Star Wars i Marvel. Segons Hollywood Reporter, HBO Max tindria en fase de desenvolupament fins a set projectes vinculats amb l'univers de Joc de trons, a part de La casa del dragón.

Després del seu pas per Joc de trons, Harington ha aparegut a la pel·lícula de Marvel Eternals i ha estat centrat en la seva carrera teatral.

stats