Mèdia Sèries 11/04/2022

Kate Winslet tornarà a la televisió després de 'Mare of Easttown'

L'actriu serà una de les protagonistes de la sèrie d'antologia 'I am'

1 min
Kate Winslet

Després de l'èxit de crítica i públic obtingut amb Mare of Easttown, Kate Winslet no s'allunya del tot de la televisió. L'actriu britànica serà una de les protagonistes de la nova temporada d'I am, una sèrie d'antologia de Channel 4 en què cada episodi està centrat en un personatge femení diferent. Winslet interpretarà el personatge principal del capítol titulat I am Ruth, en el qual compartirà escenes amb la seva filla, Mia Threapleton.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

I am, que ha tingut dues temporades de tres episodis cadascuna, és un projecte de l'exactor i creador Dominic Savage. Cadascun dels episodis, que toquen temes com la salut mental o relacions sentimentals, és una creació conjunta de Savage i les actrius protagonistes de les entregues, amb les quals improvisa els diàlegs. En les dues anteriors temporades han format part del projecte intèrprets com Vicky McClure, la Kate Fleming de Line of duty, o Gemma Chan. "Sempre he admirat la feina del Dominic i, en especial, el seu compromís amb les històries realistes. La televisió britànica viu un moment d'esplendor i em sento emocionada i honorada de poder formar part d'aquesta comunitat", ha assegurat Winslet.

El fitxatge de l'actriu es produeix en un moment d'incertesa per a Channel 4 després que el govern britànic hagi reafirmat la seva intenció de vendre's el canal, que és de titularitat pública tot i finançar-se a través de la publicitat. La cadena és coneguda per ser un símbol de la ficció britànica més agosarada.

stats