Mèdia Sèries 21/11/2021

La nova temporada de 'Sex education' tindrà dos personatges trans

La producció ha anunciat les proves de càsting per als nous papers

2 min
'Sex education'

BarcelonaEncara queda molt per a l'estrena, però ja se saben alguns detalls de la nova temporada —la quarta— de Sex education, una de les sèries més estimades de Netflix. Segons ha avançat la publicació Digital Spy, la nova entrega comptarà amb dos personatges trans per als quals s'ha iniciat un procés de càsting. L'anunci per a les proves de selecció el va compartir a través de Twitter Krishna Istha, un dels guionistes de la sèrie, caracteritzada per trames que fan èmfasi en la necessitat d'educació sexual.

Segons la publicació d'Ishta, els nous personatges seran l'Abbi, una dona trans, i el Kent, el seu xicot, també trans. L'anunci defineix l'Abbi com una noia que se sent "segura amb la seva identitat de gènere" i que recorda "la Winona Ryder dels anys 90". L'anunci també aporta informació sobre el passat de l'Abbi: és filla d'uns pares conservadors que la van fer fora de casa quan els va explicar que era una dona trans. Des del conflicte amb els seus pares, l'Abbi viu amb el Kent i la seva família, molt més oberta.

Pel que fa al personatge del Kent, l'anunci detalla que es tracta d'un noi "divertit, una mica despistat i que sap escoltar". Tot i que no se sent tan popular com l'Abbi, "es coneix a ell mateix i se sent molt preparat per al seu últim curs a l'escola". La productora també detalla que l'Abbi i el Kent són l'exemple "d'una parella poderosa" i que "tothom els estima".

El càsting per trobar els actors que interpretaran aquests personatges està obert també per a persones sense experiència prèvia. L'únic requisit és tenir disponibilitat total entre abril i novembre del 2022, que és quan es rodarà la nova temporada a Gal·les.

Sex education se centra en la vida de l'Otis, un adolescent que comparteix els coneixements sexuals impartits per la seva mare, sexòloga, amb els seus companys de classe. La sèrie, que sempre té un missatge positiu, aposta per la diversitat des de l'inici, i en la darrera temporada va incorporar dos personatges no binaris.

stats