Ficció
Mèdia Sèries 16/08/2022

Pot Marvel fer comèdia? 'She-Hulk' busca l'humor dels superherois

La nova sèrie de Disney+ està protagonitzada per la cosina de Hulk

1 min
Tatiana Maslany

BarcelonaL'aliança entre Disney+ i Marvel està generant una allau incessant de sèries de superherois. El risc d'empatx hi és present, però es contraresta amb les ganes de la plataforma de jugar amb els gèneres i sortir del motlle del que s'espera d'una ficció d'acció, com va demostrar amb Wandavision. L'últim exemple d'aquesta tendència és She-Hulk, abogada Hulka, en la qual Marvel es tira de cap a l'humor. I per fer-ho, la sèrie, que s'estrena aquest dimecres, compta amb Tatiana Maslany, que amb Orphan Black ja va donar mostres de la seva versatilitat.

Maslany interpreta Jennifer Walters, la cosina de Bruce Banner (Hulk) i nou personatge de l'univers cinematogràfic de Marvel. Una transfusió de sang per part del seu cosí dotarà la Jennifer, advocada de professió, de poders i de la capacitat de convertir-se en una superdona de color verd.

Els responsables de la sèrie la defineixen com una comèdia legal. De fet, una de les guionistes de la nova aventura de Marvel és Jessica Gao, que ha passat per comèdies de culte com Rick&Morty i que assegura que l'humor entrarà en escena a la sèrie quan la Jennifer hagi de trobar un equilibri entre els seus poders i la seva feina com a advocada. "Ella té una carrera dominada per homes i molt jeràrquica. Quan comença a liderar aquest despatx d'advocats per a superherois ens trobem amb personatges realment divertits als quals ha de defensar o s'ha d'oposar. És una mirada absurda de les sèries d'advocats de sempre", explica Maslany a Empire.

stats