Estrena
Mèdia Sèries 03/05/2023

El sexe i les tassetes tornen a Netflix amb ‘La reina Carlota', 'spin-off' de 'Los Bridgerton'

La preqüela del gran èxit de la plataforma aprofundeix en la joventut de la monarca anglesa

Maria Blanch Llardén
3 min
India Amarteifio en el paper de la jove reina Carlota en la sèrie 'La reina Carlota: una historia de los Bridgerton'

BarcelonaL’univers de Los Bridgerton, un dels grans fenòmens mundials de Netflix, s’expandeix amb el seu primer spin-off, La reina Carlota. La sèrie, la gran basa de la plataforma per aquest maig, s'estrena el 4 de maig i té com a protagonista la monarca anglesa, que a la saga original té un paper secundari. Julia Quinn, autora de les novel·les en què es basa aquest univers, i Shonda Rhimes, productora de les sèries, han creat una ficció que narra l'ascens al poder de Carlota i la història d’amor viscuda al costat del rei Jordi III. 

La sèrie s'endinsa en el matrimoni de conveniència entre Jordi III i Carlota, obligats a casar-se sense pràcticament conèixer-se. La unió entre el monarca anglès i la princesa alemanya de 17 anys és vista com "un gran experiment": l'arribada de Carlota a la cort i a l’alta societat revolucionarà el panorama social al fer que les famílies negres puguin rebre títols nobiliaris i compartir espai amb nobles blancs.

La minisèrie es divideix en dues línies temporals paral·leles. La primera relata l’ascens al poder de la jove reina, mentre que la segona viatja fins al futur –als anys descrits a Los Bridgerton– per mostrar els problemes que té Carlota perquè els seus fills tinguin descendència i garanteixin la continuïtat de la monarquia.

Un cop casada, Carlota coneixerà a poc a poc les incògnites del matrimoni i la vida d’una dona de l’alta societat en una posició com la seva, la de reina, amb la mirada supervisora de l’antiga monarca, la princesa Augusta, mare de l’actual rei. Jordi III, però, no posarà fàcil els primers mesos de matrimoni. Com ja es veu en la sèrie original, el rei pateix un deliri que intenta mantenir en secret, la qual cosa complica la història d'amor entre els dos. Paradoxalment, els problemes de salut del rei reforçaran la relació i els uniran més. Centrant-se en la cura del seu deliri, el jove rei vol demostrar el seu amor cap a la nova reina, i és per això que se sotmet a un tractament qüestionable. 

Un dels altres personatges rellevants de Los Bridgerton també hi apareixerà, com és Lady Danbury, que té un paper cabdal en la lluita contra les diferències de classe i el racisme dins la noblesa. Els fans de la saga també descobriran com es va gestar l'amistat entre ella i la reina i com va conèixer Violet Ledger, més tard Violet Bridgerton a la sèrie mare. Agatha Danbury serà la dona de confiança de la novella reina i la seva guia, mentre que, al mateix moment, descobrirà la seva pròpia veu i es transformarà en la dona forta de la sèrie principal. 

Arsema Thomas interpretant la jove Lady Danbury.

Golda Rosheuvel tornarà a interpretar la reina Carlota en l'etapa adulta, mentre que India Amarteifio s’encarregarà de donar-li vida en la versió jove. El personatge del seu enamorat, el rei Jordi III, recau en Corey Mylchreest. Michelle Fairley serà la princesa Agusta, mare del rei d’Anglaterra. Finalment, la debutant Arsema Thomas fa de Lady Danbury de jove i Adjoa Andoh reprèn el personatge en la seva edat madura, igual que fa Ruth Gemmell amb Violet Bridgerton.

Erotisme, amor, dubtes i intrigues dins les parets de palau són alguns dels principals ingredients de la preqüela de Rhimes, que satisfà l’ànsia dels fans de Los Bridgerton abans de l’estrena de la tercera temporada, que se centrarà en la Penelope i el Colin. En el transcurs dels sis capítols de la minisèrie es descobrirà com la noia innocent, però d’idees clares, es converteix en la imparable i decidida reina Carlota que es coneix a la sèrie principal.

stats