Nostàlgia televisiva
Mèdia Sèries 21/04/2023

On són els nens de 'Los Serrano'? Els protagonistes de la sèrie es retroben 20 anys després

Fran Perea ha gravat un videoclip d''Uno más uno son siete' amb la participació dels actors de la ficció familiar

3 min
Una imatge del retrobament

BarcelonaUna de les sèries familiars de més èxit (i amb un dels finals més polèmics) ha ressorgit 20 anys després de la seva estrena. Los Serrano, emesa a Telecinco entre el 2003 i el 2008, torna a estar d'actualitat arran del retrobament dels seus principals protagonistes. En ocasió del vintè aniversari de l'estrena de la sèrie, Fran Perea i Víctor Elías, que donaven vida als germans Marcos i Guille, van decidir prendre un bany de nostàlgia i tornar a gravar el tema que servia de sintonia de la sèrie, Uno más uno son siete, cançó que interpretava el mateix Perea. A més d'enregistrar la cançó, els actors i músics van voler que els seus companys de la sèrie formessin part del projecte i els van convèncer per aparèixer al videoclip, que es va fer públic ahir.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Així, en els tres minuts i mig que dura el videoclip hi surten Belén Rueda, Antonio Resines, Natalia Sánchez, Verónica Sánchez i Jorge Jurado. En el vídeo es pot veure com cada un d'ells rep un missatge de Perea que els fa abandonar el que estan fent i córrer al seu encontre. Els actors arriben al lloc on Perea es prepara per gravar el videoclip i se saluden emocionats. El videoclip acaba amb els set actors reproduint la foto de família al sofà que es va fer servir per publicitar la sèrie en la seva època.

L'estrena del videoclip ha estat rebuda amb emoció pels fans de la sèrie, però també pels seus protagonistes. Natalia Sánchez compartia a Instagram una foto del retrobament i parlava de la importància que la sèrie ha tingut en la seva vida. "Aquesta foto pot semblar una simple selfie, però hi ha moltes coses al darrere: moltes coses que estimo, que he viscut i moltes coses que m'han fet ser qui soc avui i això és, en part, gràcies, a aquestes sis persones meravelloses que em van acompanyar durant una etapa importantíssima de la meva vida", explica l'actriu. Sánchez assegura que aquest és l'únic retrobament que faran, un missatge que fa referència al programa que Telecinco emetrà dissabte i que no compta amb la participació dels actors. La primera cadena de Mediaset ha programat per dissabte a les 11.00 h Los Serrano. 20 aniversario, un espai que repassarà la història de la sèrie recopilant alguns dels millors moments, preses falses, imatges inèdites, l’anàlisi del seu creador, Daniel Écija, i de crítics de televisió, còmics i creadors digitals.

A més de recordar la sèrie, el videoclip ha servit per descobrir com estan i què fan els protagonistes de Los Serrano, especialment els més joves. Fran Perea continua combinant l'actuació amb la música i l'any 2020 va publicar l'EP Canciones para salvarme. En canvi, Víctor Elías, que al videoclip sorprèn amb el seu cabell decolorat, fa anys que està centrat només en la música: a part de ser pianista, ha treballat en musicals com ara La llamada i ha sigut compositor i productor de bandes sonores per a cinema. També ha cridat l'atenció de la premsa per la seva vida sentimental, ja que va ser parella de Chanel Terrero i actualment manté una relació amb Ana Guerra, extriunfita. Pel que fa al més petit de la família, Jorge Jurado, de 28 anys, fa temps que va aparcar la interpretació. Va començar a estudiar enginyeria industrial i ara és streamer de videojocs. El seu canal de Twitch té 16.000 seguidors.

Les que sí que han continuat amb la seva carrera interpretativa han estat Verónica Sánchez i Natalia Sánchez. La primera pràcticament no ha deixat de treballar d'ençà que va acabar Los Serrano i el seu currículum acumula un bon grapat de sèries; l'última, Sky rojo, de Netflix. Per la seva banda, Natalia Sánchez, parella de Marc Clotet, el febrer d'aquest any va debutar fent teatre en català.

Los Serrano, que també va ser popular en països com Finlàndia, explicava la història del Diego Serrano (Resines), un viudo amb tres fills –el Marcos (Fran Perea), el Guille (Víctor Elías) i el Curro (Jorge Jurado)– que començava una nova relació amb la Lucía (Belén Rueda), la seva primera nòvia de joventut. La Lucía, divorciada, tenia dues filles, l'Eva (Verónica Sánchez) i la Teté (Natalia Sánchez). Després del casament de la parella, les dues famílies havien d'acostumar-se a viure plegades i trobar punts d'entesa tot i les seves evidents diferències.

stats