Mèdia 12/05/2016

El creador de 'Padre de familia' protagonitzarà una sèrie de ciència-ficció

Seth MacFarlane és també el creador d'aquesta nova producció que la Fox estrenarà l'any que ve

Albert Castellví
2 min
Seth MacFarlane a 'Mil maneras de morder el polvo'

BarcelonaSeth MacFarlane, el creador de sèries animades com 'Padre de familia' o 'Padre made in USA', prepara la seva primera ficció amb personatges de carn i ossos, de la qual serà creador i protagonista. Es tracta d'una sèrie de ciència-ficció per a la cadena Fox que està previst que s'estreni durant la temporada 2017-2018.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons el portal Deadline, la nova producció, que encara no té títol, se situarà a l'entorn de l'any 2300 i seguirà les aventures d'una nau espacial una mica antiquada dedicada a explorar l'univers. La sèrie combinarà comèdia i drama a partir dels "reptes còsmics" que la tripulació de la nau, anomenada Orville, haurà d'afrontar.

"Des que era un nen, sempre havia volgut fer una sèrie com aquesta, i ara finalment ha arribat el moment. Serà una cosa molt especial", ha assenyalat MacFarlane, que el 2014 ja va mostrar el seu interès per l'exploració de l'espai amb la producció de la sèrie documental 'Cosmos', un 'remake' del format dirigit per Carl Sagan als anys 80.

MacFarlane agraeix la confiança que li han donat tant la cadena Fox com la productora 20th Century –del mateix grup–, amb les quals ja havia treballat en les seves sèries animades i que ara han apostat per aquesta nova proposta. De fet, la Fox ha encarregat directament una temporada completa de la sèrie, de 13 capítols d'una hora, sense haver-ne vist abans el pilot. Aquest primer capítol es rodarà a finals d'any, i la resta, durant la primavera del 2017.

"Fa gairebé dues dècades que gaudim de la increïble col·laboració del nostre company i amic Seth MacFarlane, una de les persones més intel·ligents, divertides i amb més talent amb qui hem tingut el plaer de treballar. Esperàvem que ens portés un projecte tan especial com aquest. És el Seth clàssic: fresc, divertit, increïblement intel·ligent i absolutament subversiu", asseguren els màxims responsables de la branca televisiva del grup Fox, Dana Walden i Gary Newman.

Amb aquesta sèrie, MacFarlane s'estrenarà com a actor principal d'una sèrie de televisió. Fins ara havia posat veus a molts dels personatges de les seves produccions animades i havia aparegut puntualment en alguna altra ficció, però el seu únic paper protagonista el va interpretar al cinema, l'any 2014, a la pel·lícula 'Mil maneras de morder el polvo', que ell mateix va escriure i dirigir.

stats