Mèdia 27/08/2015

Sílvia Cóppulo presentarà a Catalunya Ràdio 'La vida', un espai divers i obert a la participació

L'espai inclourà la col·laboració de Karmele Marchante

Ara
2 min
Sílvia Cóppulo / PERE VIRGILI

BarcelonaCatalunya Ràdio ha revelat aquest dijous els detalls d'alguns dels nous programes de la pròxima temporada. En la presentació de la nova graella radiofònica, que ha tingut lloc al Camp Nou durant l'emissió d''El matí de Catalunya Ràdio, s'ha desgranat el nou espai de Sílvia Cóppulo, que s'anomenarà 'La vida' i girarà al voltant de temàtiques diverses. El programa, que s'emetrà de dotze a dues del migdia, s'alimentarà de la participació dels oients i inclourà seccions de literatura, música, cuina i relacions personals, entre d'altres. A 'El matí de Catalunya Ràdio', Cóppulo ha explicat que tindrà col·laboradors com Laura Borràs, Empar Moliner, Eva Piquer i Karmele Marchante. El fitxatge de Marchante (que en diverses ocasions s'ha posicionat a favor de la independència) ha aixecat polseguera a les xarxes socials i el PSC, el PP i Ciutadans l'han criticat. La candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, ha dit que la incorporació de Marchante mostra "la tendència" de l'emissora radiofònica i ha demanat al Govern que "no utilitzi els mitjans públics com a eina per fomentar l'independentisme".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El matí de Catalunya Ràdio' incorporarà noves veus a les tertúlies com ara José Antich, Dolors Montserrat, José Domingo i Montserrat Nebrera. A més, la secció de tecnologia 'Clicats' amb Albert Cuesta, Genís Roca i Albert Murillo serà diària.

De tres a quatre s'emetrà 'L'oracle', que serà presentat la pròxima temporada per Xavi Freixes. El programa mantindrà l'estructura d'un convidat diari, però incorporarà les intervencions dels oients amb la voluntat que "es converteixin en tertulians", tal com ha dit Freixes a 'El matí de Catalunya Ràdio'. A partir de les quatre de la tarda, Xavi Rusiñol agafarà les regnes de 'La tribu de Catalunya Ràdio', en què l'equip de l''APM?' tindrà més presència respecte a temporades anteriors.

El 'Catalunya vespre' també canvia. De set a vuit de la tarda, els esports seran els protagonistes amb un espai presentat per Òscar Fernández. Després, Kilian Sebrià s'ocuparà de tota la informació de la jornada fins a les deu del vespre.

Pel que fa a la nit, Francesc Garriga s'encarregarà d''El club de la mitjanit'. El programa s'emetrà de dilluns a diumenge d'onze de la nit a una de la matinada i divendres i dissabte serà presentat per Oriol Rodríguez. L'espai eliminarà les tertúlies per incorporar seccions de cara a cara amb col·laboradors com Antoni Bassas, Ramon Besa, Ricard Torquemada i Bernat Soler.

Ricard Ustrell substituirà Cóppulo al capdavant d''El suplement', que guanya hores i s'emetrà de vuit del matí a dues del migdia cada dissabte i diumenge. El programa, que dedicarà la primera hora a l'actualitat informativa, tindrà col·laboradors com Antoni Bassas, Xavier Bosch, sor Lucía Caram i Care Santos. A més, el 'Catalunya migdia' dels caps de setmana ja no serà presentat per Eva Compte, sinó per Elisa Omedes.

El 'Generació digital', que fins ara ocupava l'espai de quatre a cinc de la tarda dels caps de setmana, salta a la una de la matinada dels dissabtes. L'espai l'ocuparà 'L'ofici de viure' de Gaspar Hernández. A partir de les cinc serà el torn del 'Tot gira', que serà presentat per David Clupés i comptarà amb Pere Escobar com a col·laborador.

stats