Comença el rodatge de 'Sky Rojo', la nova sèrie d'Álex Pina per a Netflix

La ficció es fixa en tres prostitutes que fugen després d'haver atacat el seu proxeneta

Netflix començarà a rodar dilluns Sky Rojo, la nova sèrie del creador de  La casa de papel, Álex Pina, que signa el projecte juntament amb  Esther Martínez Lobato. La ficció estarà liderada per l'actriu andalusa Verónica Sánchez, la cubana Yany Prado i l'argentina Lali Espósito, acompanyades d'Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre i Enric Auquer.

Les tres protagonistes interpretaran tres prostitutes que, després d'haver deixat el seu proxeneta greument ferit i amb mig cos paralitzat, fugen del prostíbul on vivien i emprenen un viatge per carretera, mentre els sicaris de la seva víctima intenten capturar-les. Acudir a la policia no és una opció, ja que han comès diversos delictes greus, i per tant han de triar entre fugir o plantar cara als seus perseguidors. 

Álex Pina, el ‘showrunner’ que ha conquerit Netflix per assalt

Malgrat que es tracta d'una ficció dramàtica, els capítols de  Sky Rojo duraran 25 minuts, un minutatge habitual en la comèdia però que no se sol trobar en l'àmbit del drama. La ficció constarà de dues temporades de vuit capítols, que es rodaran entre Madrid i Tenerife. 

Segons els seus creadors, la sèrie és "la història d'una cacera, la de tres dones que fugen del proxeneta que les extorsionava". Prometen "adrenalina en un gènere de persecució constant", on "sis personatges carismàtics actuen de manera inclement". Segons ells, la ficció mostra "la impunitat, l'ambigüitat i la realitat brutal de la prostitució" i fa "retrats psicològics dels que se situen a tots dos costats de la balança". "És un cavall de Troia que irromp a la pantalla amb la carcassa de l'hedonisme, l'estètica i l'acció, però en el qual s'amaga un rerefons tèrbol i uns dilemes que faran oscil·lar l'espectador en aquesta mateixa ambigüitat moral", afegeixen. 

A banda de creadors, Pina i Martínez Lobato actuen com a productors executius (juntament amb Jesús Colmenar) i com a guionistes, al costat de David Berrocal, Javier Gómez Santander, Mercedes Rodrigo i Manuel  Jabois. La sèrie, dirigida per Eduardo Chapero-Jackson i Javier Quintas, és una producció de Vancouver Media, la productora de Pina.