Televisió
Mèdia 06/06/2013

'Telemonegal' s'acomiadarà de BTV a finals d'aquest mes

Segons 'El Periódico', Ferran Monegal ha decidit posar punt final al seu programa després de deu temporades

Ara
1 min
Ferran Monegal

BarcelonaL'espai de crítica televisiva de Barcelona Televisió, 'Telemonegal', deixarà d'emetre's definitivament el dia 28 de juny, segons avança aquest dijous 'El Periódico'. Després d'una dècada en antena –es va estrenar el setembre del 2003–, el director i presentador del format, Ferran Monegal, ha decidit acomiadar-se de l'audiència perquè "el programa ja ha complert la funció que tenia" i "a la tele s'ha de saber parar a temps".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i així, el crític recorda que "'Telemonegal' segueix funcionant molt bé, i triplica l'audiència de BTV", i en aquest sentit assenyala que des del primer moment va ser un gran èxit, ja que es va estrenar com un espai de 25 minuts, però al cap de dos mesos ja s'havia ampliat a 55. Actualment dura una hora i mitja, i s'emet cada divendres a les 22.40.

La clau d'aquest èxit, diu el presentador a 'El Periódico', és la "llibertat" de què ha gaudit l'espai "en una televisió pública local com BTV", i que s'ha vist reflectida en el fet que cap dels tres directors que ha tingut el canal des del 2003 "ha interferit" en els continguts del programa.

A banda de 'Telemonegal', aquest estiu també s'acomiadarà de BTV, tal com avança aquest dijous l'ARA, el programa sobre literatura 'Qwerty', que serà substituït per un nou format cultural.

stats