Mèdia 28/04/2017

La televisió de pagament ja supera els 6 milions d’abonats

La gran majoria tenen contractats paquets que inclouen també telefonia i internet

Ara
1 min
La televisió de pagament ja supera els 6 milions d’abonats

BarcelonaLa televisió de pagament tenia 6.006.326 d’abonats a Espanya al final del tercer trimestre de l’any passat, segons l’informe que va fer públic ahir la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC). Aquestes dades suposen un increment de 140.000 persones en tres mesos, i de 575.000 en un any.

El mateix informe també subratlla que un 84,2% dels usuaris d’aquestes plataformes (més de 5 milions) les tenen contractades en paquets que inclouen també altres serveis. El més habitual és l’anomenat paquet quíntuple, en què, a més de la televisió, s’inclou el telèfon fix, el mòbil, la banda ampla fixa i les dades mòbils. Fins a 4,5 milions d’abonats estan subscrits a aquest tipus d’ofertes, que en només tres mesos ha comptabilitzat 192.000 altes netes i en un any n’ha registrat 1,3 milions. En canvi, el nombre de persones que tenen contractat un servei de televisió de forma independent va a la baixa i ara ja se situa per sota del milió.

Tot plegat va permetre que els ingressos de les plataformes de pagament cresquessin lleugerament, fins als 458,4 milions d’euros, durant el tercer trimestre del 2016.

stats