Netflix torna a Sevilla per rodar la cinquena temporada de 'The Crown'

S’ha obert un càsting per buscar extres homes, dones i nens a la capital andalusa

Valentina Neira
2 min
Part principal del repartiment de la quarta temporada de 'The Crown' en una imatge de fora de la sèrie

BarcelonaNetflix ha triat novament la ciutat de Sevilla per rodar imatges de la cinquena temporada de The Crown. Segons Efe, una productora ha convocat un càsting aquest dimarts 24 d’agost per seleccionar extres, entre els quals fan falta homes, dones, joves i nens de procedència àrab, gitana o d’Europa de l’Est. La confidencialitat que envolta aquestes grans produccions internacionals no permet que es filtrin gaires detalls però, per la quantitat d’extres que demanen, sembla que es rodaran diverses escenes a la capital andalusa. 

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cinquena temporada de la producció britànica i estatunidenca creada per Peter Morgan sobre la vida de la reina Elisabet II d’Anglaterra veurà la llum el 2022. En aquesta entrega s’abordarà el període 1990-1997 de la família reial britànica, en què tindrà un especial protagonisme Diana de Gal·les: la seva crisi matrimonial amb el príncep Carles i l’aparició de Dodi al-Fayed, amb qui va morir tràgicament. 

Sevilla ja va ser teló de fons de la sèrie en temporades anteriors. Per a la tercera entrega, del 2018, es va rodar a la localitat de San Juan de Aznalfarache, que simulava un barri de l’illa de Corfú, a Grècia, a mitjans del segle passat, el lloc on va néixer Felip d’Edimburg. En l'última temporada els sevillans van poder reconèixer l’Hotel Alfonso XVIII de cinc estrelles que aparentava ser un complex on es van allotjar la germana d’Elisabet II, Margarida i el seu marit, Lord Snowdon, el 1965, durant la seva gira internacional per mostrar una monarquia propera. 

La comunitat andalusa s’ha mostrat amb diverses localitzacions de les ciutats de Màlaga, Almeria, Torremolinos, Jerez, Puerto Real, Algesires, Sotogrande i altres localitats de Cadis que també han sigut escenaris de rodatge de The Crown i simulaven espais de Grècia, els Estats Units o Austràlia entre els 60 i 80. Aquest any 2021 Andalucía Film Commission va presentar The Crown com a candidata per guanyar el premi a la producció audiovisual que col·labora millor amb la promoció turística del territori que atorga Fitur Screen amb el reconeixement de Spain Film Commission.

stats