Mèdia 08/02/2016

'The good wife' acabarà amb la setena temporada

La sèrie d'advocats protagonitzada per Julianna Margulies emetrà el darrer capítol el 8 de maig

Núria Juanico
2 min

BarcelonaJa hi ha veredicte per a 'The good wife'. La CBS va anunciar diumenge, durant una de les pauses publicitàries de la Super Bowl 50, que la sèrie dramàtica protagonitzada per Julianna Margulies abaixarà la persiana el 8 de maig. Així, la setena temporada, que es començarà a emetre el proper diumenge, serà la darrera d'aquesta ficció, que s'ambienta en el món polític i legal dels Estats Units. En part, la decisió d'acabar la sèrie està lligada a les baixes que ha patit l'equip de la producció els darrers mesos. Els seus creadors, Robert i Michelle King, van anunciar fa unes setmanes que abandonarien la feina de 'showrunners' –producció executiva– després de la setena temporada. Dues setmanes després, l'actriu principal de la ficció, Julianna Margulies, explicava que estava a l'atur des de l'abril, fet que reforçava la idea que 'The good wife' no tindria continuïtat més enllà dels capítols que ja estaven rodats.

El president de la CBS, Glenn Geller, va lamentar diumenge el final de la ficció, que s'ha convertit en un dels productes estrella de la cadena tant en termes d'audiència com de crítica. "Mai és fàcil dir adéu a una de les joies de la corona del teu canal, i encara ho és menys si la sèrie es troba entre les millors de la televisió", va afirmar Geller, que també va afegir: "Sentim que és el moment adequat d'acabar la història amb el final que els seus creadors van imaginar i celebrar la cloenda de la sèrie en el seu moment creatiu més alt". Per la seva banda, Robert i Michelle King van assegurar a Twitter que sempre havien concebut 'The good wife' com una ficció de set temporades. "Estem contents, perquè amb aquests darrers nou episodis la història acabarà de la manera que volíem", van escriure.

Així, la història d'Alicia Florrick s'acomiadarà de la petita pantalla després de set anys i una trajectòria farcida de reconeixements. La sèrie gira al voltant d'una dona que es veu obligada a fer-se càrrec de la seva família després que el seu marit sigui empresonat per corrupció política. Florrick lluitarà per conciliar la vida familiar i laboral, alhora que intentarà mantenir la seva carrera d'advocada. Al llarg d'aquests anys, 'The good wife' ha rebut nombrosos premis, entre els quals hi ha sis Emmy i dos Globus d'Or. Pel que fa a les audiències, la ficció s'ha mantingut al voltant dels 12 milions d'espectadors de mitjana als Estats Units.

stats