Famosos

Tom Cruise ho deixa amb Elsina Khayrova (dies després de conèixer els seus fills)

Tots dos viuen al mateix bloc d'apartaments de Londres

ARA
2 min
Tom Cruise i Ellisina Khayrova

BarcelonaHa estat una relació de pocs mesos, i no confirmada pels seus protagonistes, però la premsa del cor s’ha fet ressò de com Tom Cruise havia començat a sortir amb la socialité russa Elsina Khayrova. Va ser el Daily Mail qui va veure l’actor, de 61 anys, fent-se moixaines amb una dona a diferents festes de Londres. La confirmació de l'idil·li, si més no per a la premsa britànica, va ser la gala benèfica d’Air Ambulance: Cruise i Khayrova hi van acudir per separat, però es va donar per fet que la trobada no era casual.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Després d’un temps de silenci, la confirmació oficial de la parella difícilment arribarà: els mateixos diaris consignen ara que el protagonista de Top Gun ha alçat el vol i ha emprès un camí que no inclou Khayrova. Segons explica el diari The Sun, a més, la decisió de partir peres ha arribat pocs dies després que l’actor conegués els fills d’ella. Segons un amic de Cruise, citat pel tabloide, ell havia volgut refredar la relació, perquè considerava que no donava més de si. Ara bé, com que resulta que tots dos viuen al mateix bloc d’apartaments de luxe a Londres, s’han conjurat per mantenir una bona relació. “Acabar la història de mal rotllo hauria resultat incòmode, si després han de topar l’un amb l’altre a l’ascensor”, explicava la font del Sun.

Khayrova, de 36 anys, és filla d’un diputat rus i exdona d’un oligarca que es dedica al comerç de diamants. Va ser amb el magnat que va tenir dues criatures: un nen i una nena. Durant les poques setmanes que haurà durat l’afer amb Khayrova, Cruise va marcar-se alguns detalls, com per exemple fer tancar tota una planta del caríssim restaurant Novikov per poder sopar amb tranquil·litat. També la va portar a Winter Wonderland, el recinte dins de Hyde Park dedicat a activitats hivernals com ara el patinatge.

Cruise suma, així, un altre nom al seu llarg currículum sentimental. A banda de tres matrimonis –amb les actrius Mimi Rogers, Nicole Kidman i Katie Holmes– ha tingut relacions també (o se li han atribuït) amb Penélope Cruz Melissa Gilbert, Rebecca De Mornay, Nazanin Boniadi, Patti Scialfa i Cher.  

stats