L'AMC mostra el primer tràiler de la nova seqüela de 'The walking dead'

La sèrie, encara sense títol, s'estrenarà l'any que ve

La cadena nord-americana AMC ha estrenat aquest dilluns el primer tràiler de la tercera sèrie de l'univers 'The walking dead'. La ficció, que s'està rodant a l'estat nord-americà de Virgínia, s'estrenarà l'any que ve i la mateixa AMC l'oferirà en exclusiva a Espanya. 

La nova producció, que encara no té títol, es fixarà en la primera generació que creix durant l'apocalipsi zombi. "Uns es convertiran en herois i d'altres en malvats. Al final, tots canviaran per sempre. Creixeran i forjaran les seves identitats tant per bé com per mal", diu l'AMC. El repartiment estarà format per Aliyah Royale ('The red line') en el paper d'Iris Alexa Mansour ('Cómo defender a un asesino') com a Hope, Annet Mahendru ('The Americans') en el rol de Huck, Nicolas Cantu ('El asombroso mundo de Gumball') interpretant el personatge d'Elton, Hal Cumpston ('Bilched') en el paper de Silas y Nico Tortorella ('Younger') com a Felix.

Scott M. Gimple, màxim responsable de continguts de l'univers 'The walking dead', és el creador de la sèrie, juntament amb Matt Negrete, guionista i productor de les últimes cinc temporades de la sèrie original i que exercirà de 'showrunner'. A més d'ells dos, Robert Kirkman (creador dels còmics en què es basa 'The walking dead') i David Alpert seran productors executius de la ficció. 

L’AMC vol allargar l’univers de ‘The walking dead’ deu anys més

'The walking dead', estrenada el 2010, va iniciar diumenge la desena temporada, just l'endemà que s'anunciés la renovació per una onzena entrega. El seu primer 'spin-off', 'Fear the walking dead', va debutar l'any 2015 i actualment se'n prepara la sisena temporada.