Campanades

Ana Obregón respon a les burles de Risto Mejide durant les campanades: "Enterrar un fill no és divertit"

El publicista ha demanat disculpes a la presentadora durant l'emissió del programa 'Todo es mentira'

3 min
Ana Obregón en un moment de la retransmissió

BarcelonaLes campanades de Cap d'Any encara porten cua. Dos dies després de Cap d'Any, Ana Obregón, que va presentar la retransmissió de TVE al costat de Los Morancos, ha volgut respondre al comentari despectiu que Risto Mejide va fer sobre ella i Cristina Pedroche a les campanades de Telecinco. Durant la retransmissió, el publicista va preguntar a la seva companya Mariló Montero: "¿Hi ha alguna cosa que vulguis anunciar? Un embaràs? La mort d'un ésser estimat? Això sempre dona audiència". Amb aquest comentari, Mejide feia referència, d'una banda, a l'embaràs de Pedroche, anunciat aquella mateixa nit a les campanades d'Antena 3, i, de l'altra, al fill d'Ana Obregón, mort fa dos anys i recordat per la presentadora durant la retransmissió del Cap d'Any.

“Els teus comentaris masclistes i repulsius cap a Cristina Pedroche per estar embarassada i cap a mi per haver perdut el meu únic fill dient que ho utilitzem per tenir audiència fan mal”, ha assegurat Obregón en un missatge a Instagram dirigit a Mejide. La presentadora, a més, assenyala que es va sentir especialment dolguda quan va veure que el publicista reia al final de la seva intervenció. "També fa mal la teva rialla al final del comentari, com si enterrar un fill fos divertit. No ho és, Risto. I no t'ho desitjo. Ni a tu ni a ningú", afegeix. Aless Lequio, fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio, va morir amb 27 anys el maig del 2020 a causa d'un càncer que patia des de feia dos anys. "En aquesta vida no tot s'hi val", recorda la comunicadora al publicista, que recentment s'ha separat de Laura Escanes.

Telecinco, les campanades menys vistes

"Em sap greu que els teus atacs repulsius cap a dues dones no t'hagin servit de res, perquè la teva retransmissió de les campanades ha sigut la menys vista de la història de Telecinco", assenyala la presentadora. Tal com diu Obregón, les campanades de Telecinco van patir un autèntic terrabastall d'audiències: a tot l'Estat van aconseguir un 6,5% de quota de pantalla i un milió d'espectadors, una baixada del share d'1,2 punts i 413.000 seguidors. En canvi, la guanyadora de la nit, Antena 3, va arribar fins al 33,5% de quota de pantalla i va tenir més de 5 milions d'espectadors. La segona opció de la nit, TVE, va registrar un 23,6% de share i 3.723.000 milions d'espectadors.

En la publicació, Obregón aprofita per mostrar el seu suport a Cristina Pedroche, a qui felicita pel seu embaràs i per haver presentat la retransmissió de les campanades més vistes a tot l'estat espanyol. També reivindica la seva vàlua professional recordant al publicista que fa més de 40 anys que treballa en el món de la televisió. "Tinc l'honor, gràcies als equips que m'han acompanyat, que els meus treballs hagin estat entre els deu programes més vistos de la història de la televisió d'Espanya", diu.

Les disculpes de Risto Mejide

Després del missatge públic d'Obregón, Risto Mejide ha decidit demanar disculpes a la presentadora en directe durant l'emissió del programa Todo es mentira. "Com tu has fet públic aquest missatge jo et donaré una resposta pública. Et demano perdó, no em costa res, perdó sense matisos", ha dit. Mejide s'ha defensat que en cap moment va voler riure's de la mort del fill de la presentadora.

El publicista ha afegit: "Em sorprèn que no t'adonis que el meu comentari no anava per tu sinó que feia referència als que us posen allà, a tu i a la Cristina. Em sorprèn que tu, amb moltíssima més experiència que jo, hagis pensat que m'he volgut riure d'una mare que ha perdut un fill. Això no és televisió, és morbo". Mejide ha assegurat que ha trucat a Obregón per disculpar-se personalment, però que la presentadora no li agafa el telèfon. "Estic obert a discutir això amb tu quan vulguis. El que més em dol és que no m'hagis agafat el telèfon, m'has dit repugnant i masclista, no temo la polèmica però el que no permetré és la injustícia. Això no anava amb tu i lamento moltíssim aquest malentès. L'únic que demostra és que no em coneixes”, ha dit.

stats