Novetat
Mèdia TV 18/07/2023

Candela Figueras buscarà famílies que vulguin adoptar gossos per a la plataforma de TV3

El programa formarà part de l'oferta del nou servei en 'streaming' de la televisió pública

1 min
Candela Figueras serà la presentadora del nou format

BarcelonaA poc a poc TV3 va desgranant quin serà el contingut de la seva nova plataforma digital 3Cat. Després d'anunciar l'espai d'entrevistes a anònims d'Andreu Buenafuente, la corporació pública ha revelat que Candela Figueras presentarà un nou programa que buscarà famílies que vulguin adoptar gossos. L'espai ha obert avui la crida per trobar persones que vulguin viure aquesta experiència. Qui hi vulgui participar pot enviar un correu de presentació a casting@gosbuscacasa.cat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha detallat la televisió pública, el nou programa està a mig camí d'un espai de cites i un docureality. Durant el seu pas per l'espai les persones que aspiren a convertir-se en adoptants viuran diferents experiències que els permetran descobrir si realment són compatibles o no abans de prendre la decisió final. Candela Figueras, gran amant dels gossos i defensora de l'adopció, els donarà suport en aquest procés en el qual també comptaran amb l'ajuda d'especialistes en psicologia canina.

A banda d'unir gossos i adoptants, el programa vol mostrar la connexió que pot sorgir entre un humà i una mascota. L'espai també posarà en valor el significat d’adoptar-ne un i explicarà quines són les claus, les dificultats i els beneficis que comporta. 

Aquest nou format és un projecte de TV3 en col·laboració amb Abacus sorgit de la crida que la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i el Departament de Cultura de la Generalitat van fer per trobar projectes audiovisuals destinats a la nova plataforma digital de la CCMA.

stats