Televisió
Mèdia TV 08/09/2023

Crítiques a 'MasterChef' per frivolitzar amb el cas Rubiales

La productora del programa ha demanat disculpes a través d'un comunicat

2 min
Els jutges de 'MasterChef'

BarcelonaAquest dijous arrencava la nova edició de MasterChef celebrity i ja ha començat amb polèmica. En la presentació prèvia a l'estrena que es va fer al FesTVal de Vitòria, els tres membres del jurat del programa, Jordi Cruz, Pepe Rodríguez i Samantha Vállejo-Nájera, van fer bromes sobre el petó no consentit de Luis Rubiales a Jennifer Hermoso durant les celebracions de la victòria del Mundial de futbol femení. Fa dos dies la futbolista va presentar una denúncia davant l'Audiència Nacional.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Els jurats de MasterChef celebrity van parlar del cas Rubiales després que diversos usuaris de xarxes comparessin la situació amb una altra que va tenir lloc fa temps a l'especial nadalenc del programa, quan l'actriu Anabel Alonso li va fer un petó a Jordi Cruz. Després de defensar que els dos fets tenen poc a veure –"una cosa no té res a veure amb l'altra, encara que estèticament semblin el mateix", va dir el xef–, els tres jutges van començar a fer broma. "Crec que s'ha parlat molt del petó que em va fer Anabel i poc del que em va fer Tamara Falcó", va dir Cruz entre rialles. Immediatament, Vállejo-Nájera va preguntar: "Però aquell era desitjat o no?" I Pepe Rodríguez va reblar el clau: "Jo vaig veure que t'agafava. No ho has denunciat això?"

Continuant amb els comentaris irònics, Rodríguez va afegir que l'edició de MasterChef celebrity que ha començat aquesta setmana seria "la dels petonets". "Ni fet expressament. A mesura que anàvem avançant les últimes setmanes, dèiem: «s'armarà un bon sidral»". Vállejo-Nájera va fer broma amb la possibilitat que l'expresident de la RFEF acabi participant en el concurs de cuina, que s'emet a La 1. "Volem cridar Rubiales per a l'any vinent!", va dir.

La productora demana disculpes

Després de les crítiques als comentaris dels tres jutges, la productora del programa, Shine Iberia, ha emès un comunicat demanant disculpes. "Davant les declaracions fetes durant la presentació a premsa de MasterChef celebrity 8 al voltant de l'anomenat cas Rubiales, Shine Iberia vol aclarir que lamenta profundament els comentaris desafortunats que van tenir lloc durant les entrevistes, en cap cas els justifica i condemna rotundament qualsevol mena de violència sexual. Demanem disculpes".

La vuitena edició de MasterChef celebrity compta amb concursants coneguts com Jesulín de Ubirque, Los Morancos, Jorge Sanz o Tania Llasera.

stats