Violència de gènere
Mèdia TV 11/01/2024

Un exconcursant de 'La isla de las tentaciones', acusat de violació

L'home, participant en la quarta edició, també ha estat condemnat per maltractaments a la seva exparella

2 min
Suso Olivares, en una imatge del programa

BarcelonaAmb una setena temporada que tot just s'ha estrenat, el reality La isla de las tentaciones, de Telecinco, ha saltat als titulars de la premsa després que un dels seus exconcursants, Suso Olivares, hagi estat acusat de violació a una noia menor d'edat, delicte pel qual s'enfronta a una possible pena d'onze anys de presó. Segons detalla el diari Canarias 7, l'home, a més, va ser condemnat el novembre passat per maltractaments a la seva exparella i mare del seu fill.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Suso Olivares va participar en la quarta temporada de La isla de las tentaciones, que es va emetre del novembre del 2021 al gener del 2022. Era un dels solters, les figures encarregades de temptar les noies que van al programa per posar a prova les seves parelles. Va ser un dels tres solters que van arribar a la final.

Canarias 7 detalla que la condemna per maltractaments es va produir després que Olivares acabés reconeixent que durant una discussió va agredir diverses vegades qui llavors era la seva parella, la Miss Univers 2018 Paola López. Olivares ja havia estat denunciat anteriorment per maltractaments, el juliol del 2023, però no va ser condemnat perquè López no va voler declarar.

Pel que fa a l'acusació de violació, Olivares s'enfronta a una petició d'onze anys de presó per presumptament haver violat una noia neerlandesa de 17 anys en un pub d'un centre comercial de Las Palmas. L'exparticipant en La isla de las tentaciones hauria agredit la noia juntament amb un amic. A més, Olivares presumptament hauria enregistrat l'agressió, unes imatges que hauria utilitzat per fer xantatge a la noia, comprometent-se a esborrar el vídeo a canvi d'una fel·lació.

No és la primera vegada que un concursant de La isla de las tentaciones és acusat d'agressió sexual. El 2021 el programa va eliminar totes les escenes on apareixia Carlos Algora, detingut mentre el reality estava en emissió per presumptament haver participat en els abusos sexuals a una dona el mes de febrer d'aquell any. Posteriorment, Algora, que com Olivares era un dels solters del programa, va ser posat en llibertat amb càrrecs.

stats