Televisió
Mèdia  /  TV 07/03/2023

Exhaurides les entrades per a Eurovisió 2023

Els tiquets, que han sortit avui a la venda, s’han esgotat en una hora i mitja

Maria Blanch Llardén
2 min
L'actuació de Chanel a Eurovisió

BarcelonaEls eurofans que no tinguin ja les entrades d'Eurovisió s'han quedat sense possibilitats d'anar al festival. Els tiquets han sortit a la venda avui a les dotze del migdia i es podien comprar a través del portal Ticketmaster UK, però s'han esgotat una hora i mitja després de sortir a disposició del públic. Els eurofans han arrasat i ja no queden entrades per a cap dels nou espectacles en directe que formen part d'Eurovisió. Les entrades per a la final del 13 de maig i per a les semifinals del dimarts 9 i del dijous 11 s’han esgotat en només mitja hora. El preu per entrada oscil·lava entre 30 i 290 lliures (l'equivalent a 33 euros i 325 euros) per a les semifinals i entre 80 i 380 (entre 90 i 426 euros) per a la gala final.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El festival, que se celebrarà aquest maig a l’estadi Liverpool Arena del Regne Unit, acollirà un total d’uns 6.000 espectadors per espectacle, que són les entrades que hi havia disponibles per a cada xou encara que l’estadi tingui un aforament d’11.000 places. Amb el cartell de sold-out, la direcció d’Eurovisió ha recordat que també hi haurà una gran retransmissió televisiva per a tres dels grans actes del certamen europeu.

Vint-i-cinc anys més tard, el Regne Unit torna a acollir Eurovisió. Ho fa en substitució d'Ucraïna, que va guanyar el festival el 2022 i que havia de ser amfitriona de l'edició d'aquest any del festival. Tot i que inicialment el país va assegurar que estaria preparat per celebrar Eurovisió, la invasió russa ha fet impossible l'organització del festival. Eurovisió ha venut totes les entrades malgrat que encara no es coneixen tots els cantants que viatjaran fins a Liverpool: 33 dels 37 països que hi participen han revelat els seus representants, però només s'han fet públiques 28 cançons.

En el cas de l'estat espanyol, la representant serà Blanca Paloma, guanyadora del Benidorm Fest. La seva proposta per al certamen és Eaea, un tema flamenc que va néixer com una cançó de bressol i que va acabar transformant-se en una buleria, segons va explicar. La cantant d'Elx té el repte d'igualar o superar la posició aconseguida l'any passat per Chanel, que va quedar en tercera posició al festival, el millor resultat per a Espanya des del 1995.

stats