Programació

Òscar Dalmau retransmetrà la cavalcada dels Reis d'Orient a TV3

RTVE Catalunya i Betevé també oferiran l'arribada de Ses Majestats

2 min
Òscar Dalmau estarà al capdavant de La Nit de Reis de TV3 i SX3

BarcelonaLa nit més màgica de l'any serà protagonista de la programació de TV3, RTVE Catalunya i Betevé aquest divendres. La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, a través de TV3, el SX3 i la plataforma 3Cat, oferirà la cavalcada de Barcelona amb un especial titulat Nit de Reis que arrencarà a les 19.20 hores. El comunicador Òscar Dalmau, presentador de l'espai Els contes de la Pinya, serà l'encarregat de conduir la retransmissió.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Dalmau no estarà sol en la retransmissió de l'arribada dels Reis d'Orient. L'acompanyaran els presentadors del SX3 Maria Bouabdellah, David Itsme i Farners Pei Hong, que explicaran tot el que passi perquè els més petits no se'n perdin cap detall. A més, tampoc es perdran la cavalcada el Titó ni el seu amic John C. Finalment, el grup Beta posarà l'animació musical.

Pel que fa a RTVE Catalunya, la retransmissió de la cavalcada començarà a les 19.15 h. Unes hores abans, però, a les 16.30 h, es podrà seguir l'arribada de Ses Majestats al port de Barcelona a través de RTVE Play Catalunya. El presentador Xavi Martínez i les periodistes Mireia Alzuria i Natàlia Sánchez explicaran tots els detalls de la cavalcada des d'un escenari situat al davant del mercat de Sant Antoni. Segons ha avançat la televisió pública espanyola, en l'ambientació del programa especial hi haurà picades d'ullet a l'ambientació i l'estètica de la pel·lícula Barbie. També es recordaran els regals més populars entre els nens en dècades passades, com ara baldufes i videoconsoles.

La retransmissió de Betevé serà la més llarga, ja que arrencarà a les 16.15 h i seran quatre hores de continguts sobre l'arribada i el seguici de la comitiva de Ses Majestats a Barcelona. Els espectadors de la televisió municipal podran veure la benvinguda de l'alcalde Jaume Collboni als Reis d'Orient, l'inici de la cavalcada a Pla de Palau i el seu pas per alguns dels carrers més cèntrics de Barcelona. Hi haurà connexions des de diversos punts, com ara el Paral·lel i la ronda Sant Pau. La retransmissió finalitzarà a les 20.00 h.

stats