Mèdia 13/05/2019

TV3 prepara una docusèrie sobre els Ferrocarrils de la Generalitat

L'espai, presentat per Enric Lucena, commemorarà els 40 anys de la companyia

Ara
1 min
L'estació de Sarrià de FGC

BarcelonaTV3 i The Mediapro Studio preparen 'Pròxima estació', una docusèrie de cinc capítols sobre els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) que s'estrenarà coincidint amb el 40è aniversari de la seva creació, que es compliran al setembre. El programa, presentat pel periodista i fotògraf Enric Lucena, mostrarà "la cara humana" de l'empresa pública de transports i permetrà "descobrir històries i anècdotes curioses i divertides dels treballadors i usuaris".

Inscriu-te a la newsletter series Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Les càmeres del programa seguiran Lucena mentre s'endinsa en andanes, vagons, túnels, tallers i estacions de muntanya de FGC. A mesura que vagi explorant aquests espais, el presentador anirà fent una col·lecció de retrats dels protagonistes dels capítols. Segons TV3, la sèrie mostrarà als espectadors "unes vivències que, de tan quotidianes, passen desapercebudes".

'Pròxima estació' està dirigit per Uri Garcia (director també de programes com 'Joc de cartes' i subdirector de 'Casal Rock', entre altres) i compta amb Joan Úbeda com a productor.

stats