Televisió
Mèdia 15/10/2012

TV3 ajorna fins al 2013 l'emissió dels nous capítols de 'Bestiari il·lustrat'

L'objectiu de la cadena és "aïllar-lo de la polèmica" generada per l'episodi de la setmana passada

Ara
1 min
Jair Domínguez, al 'Bestiari' d'aquest dimarts

Barcelona'Bestiari il·lustrat' desapareixerà temporalment de la graella del 33. Segons han confirmat a l'ARA fonts de TV3, el programa del 33 no continuarà la temporada tal com estava previst, i els capítols pendents no s'emetran, previsiblement, fins a principis del 2013, amb l'objectiu d'"aïllar-los de la polèmica" generada la setmana passada per l'emissió de l'episodi dedicat al guionista Jair Domínguez, en què se simulaven trets contra el rei, Fèlix Millet i Salvador Sostres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Així, en contra del que s'havia anunciat fins a aquest mateix dilluns a la tarda, el capítol d'aquest dimarts, que havia de protagonitzar l'escriptora Empar Moliner, ja no s'emetrà, i en el seu lloc es programarà 'La fàbrica de menjar del Jimmy', una producció que ja havia format part de la graella del canal durant els últims mesos.

'Bestiari il·lustrat' havia estrenat el 2 d'octubre la tercera temporada, que ja es preveia que fos l'última. De moment, només se n'han emès dos capítols, però els onze restants ja s'han rodat i estan simplement pendents d'emetre's. En principi haurien de veure la llum d'aquí a uns mesos. Arran de la polèmica de la setmana passada va dimitir la directora de l'espai, Mai Balaguer, i fins i tot el portaveu del Govern, Francesc Homs, va "reprovar" les imatges perquè feien una "defensa explícita de la violència". El programa en qüestió, emès el 9 d'octubre, havia tingut una audiència de 20.000 espectadors.

stats