Mèdia 01/04/2018

TV3, líder per vuitè mes consecutiu

La pública catalana s'ha situat al març en un 14,8% de quota de pantalla

Ara
2 min
El 'Telenotícies vespre' va tenir gairebé un milió d'espectadors

BarcelonaTV3 s'ha convertit en líder d'audiència del març per vuitè mes consecutiu amb una quota del 14,8% i, a més, ha batut el rècord històric de valoració qualitativa. Segons informa la cadena, és líder absoluta del març a més de cinc punts de la cadena classificada en segon lloc.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La cadena creix respecte al mes de febrer i és la que guanya més audiència. El març ha estat el segon millor mes de la temporada, darrere de l'octubre passat. Així, en aquest primer trimestre, ha assolit la millor arrencada des del 2012. Tal com apunta la informació de la cadena, la pública aconsegueix al març el rècord històric de valoració qualitativa, segons el GFK, amb una puntuació d'un 8,5. Fins ara no hi havia hagut mai cap cadena generalista que aconseguís aquesta valoració.

Impuls informatiu

TV3 ha sigut la cadena més vista a Catalunya 30 dels 31 dies del mes de març. En bona part gràcies a la força dels informatius, que són líders en totes les edicions. Encapçalen cada dia el rànquing dels programes més vistos, amb una audiència mitjana de més del 25%. A més, es mantenen al capdavant del rànquing qualitatiu, amb un índex del 8,6, el més alt de la seva història, i també són líders en credibilitat amb una puntuació del 96%. De fet, el canal informatiu 3/24 assoleix la seva millor arrencada de la història en aquest primer trimestre amb un 2% de quota mitjana.

Èxit de l'entreteniment

El programa de gastronomia 'Joc de cartes', estrenat aquest mes de març, ha fet el seu rècord històric en el segon capítol de la temporada amb un 20,4% de 'share', i supera així l'estrena i tots els programes de la primera temporada.

stats