Mèdia 17/08/2015

TV3 mantindrà el logotip de la seva campanya d'estiu mentre no hi hagi sentència ferma

La cadena pública ha presentat al·legacions a la resolució de la Junta Electoral Provincial de Barcelona, que l'obliga a retirar el logo 'Junts' perquè s'assembla al de Junts pel Sí

Ara
1 min
Campanya Junts TV3

BarcelonaTV3 no té intenció de retirar, de moment, el logotip 'Junts' de la seva campanya d'estiu. Segons han explicat a l'ARA fonts de la televisió pública, dissabte a la nit la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) va presentar al·legacions contra la resolució de la Junta Electoral Provincial de Barcelona que l'obliga a eliminar aquesta imatge, perquè s'assembla massa al logotip de Junts pel Sí. Fins que no hi hagi una sentència ferma de la Junta Electoral Central, previsiblement a finals d'aquesta setmana o principis de la vinent, TV3 mantindrà el logotip.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En la seva resolució, la Junta Electoral Provincial estima parcialment una denúncia del PSC contra la campanya d'estiu de TV3 i Catalunya Ràdio. Tot i admetre que el logotip de 'Junts' es va presentar quan la llista de Junts pel Sí encara no existia –la campanya es va posar en marxa la primera setmana de juliol, i la llista conjunta es va presentar el dia 20–, l'organisme considera que "podria tenir una incidència sobrevinguda" en la campanya electoral, i insta la Corporació a retirar-lo. "No hi estem d'acord", subratllen des de la Corporació.

stats