Mèdia 18/11/2014

TV3 i TVE comencen a rodar la minisèrie ‘Habitacions tancades’

A.c.r.
1 min

BarcelonaTelevisió de Catalunya i Televisió Espanyola, juntament amb la productora catalana Diagonal TV, han iniciat el rodatge d’Habitacions tancades, una minisèrie basada en la novel·la homònima de l’escriptora mataronina Care Santos. Dirigida per Lluís Maria Güell, la producció té com a protagonistes Adriana Ugarte, Álex García, Bea Segura, Ramon Madaula, Jan Cornet, Francesc Orella i Raúl Peña.

El film explica la història dels Lax, una família burgesa barcelonina que va viure el seu apogeu durant els últims anys del segle XIX i els primers del XX. L’acció arrenca quan la Violeta Lax (Bea Segura) torna a casa per supervisar les obres que han de permetre convertir la mansió familiar en un museu dedicat al seu avi, Amadeu (Álex García), un prestigiós retratista. La Violeta, però, descobrirà en una habitació secreta un cos momificat, cosa que farà sortir a la llum el passat més fosc de la família.

A partir d’un guió de Pere Riera, Habitacions tancades seguirà les investigacions de la Violeta, a principis del segle XXI, però les anirà combinant amb una reconstrucció de la història de la família des que els seus avantpassats es van instal·lar a la mansió. La relació de la protagonista amb el seu pare, i la que va mantenir l’avi amb el seu gran amor, la Teresa, abans que el seu matrimoni acabés bruscament i de manera misteriosa, formaran el nucli de la trama.

Habitacions tancades, que constarà de dos capítols, es rodarà fins a finals d’any en diverses localitzacions naturals de Barcelona i el seu entorn. El llibre en què es basa la minisèrie es va convertir en un èxit de vendes quan es va publicar, el 2011.

stats