Mèdia 06/10/2018

TVE homenatjarà avui Montserrat Caballé amb diverses emissions especials

'Informe semanal' li dedicarà un reportatge i La 2 modificarà la graella

Ara
1 min
Montserrat Caballé, durant l'entrevista per al programa 'Gigantes de La 2'

BarcelonaTelevisió Espanyola recordarà aquest dissabte a la nit la soprano Montserrat Caballé, que va morir a última hora de divendres als 85 anys. La televisió pública estatal modificarà la seva programació per incloure-hi diversos espais d'homenatge a la cantant barcelonina.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

D'una banda, 'Informe semanal' oferirà, a les 21.30 h, el reportatge 'Adiós a la Caballé', que recordarà la participació de la soprano en una altra emissió d'aquest espai, l'any 1994, titulada 'Regreso al Liceo'. En aquell programa, Caballé tornava al Gran Teatre del Liceu, encara en ruïnes arran de l'incendi que l'havia destruït al gener, i cantava enmig de les restes del teatre.

De l'altra banda, La 2 recuperarà dos programes dedicats a la seva figura. A les 22.00 h es reemetrà el primer capítol de 'Gigantes de La 2', un programa d'entrevistes estrenat precisament aquest mateix dijous i en què Caballé va ser la primera convidada. En aquesta conversa amb Mari Cruz Soriano la soprano repassava tota la seva trajectòria professional, des del dia del 1965 que va triomfar al Carnegie Hall de Nova York substituïnt la protagonista titular de 'Lucrezia Borgia'. A més, l'espai també inclou la participació dels seus familiars, que parlen sobre aspectes més íntims de la cantant, com la seva amistat amb Freddie Mercury o el seu amor incondicional pel Liceu.

Tot seguit, a les 22.50 h La 2 emetrà el capítol d''Imprescindibles' que se li va dedicar el 2011. Titulat 'Caballé, más allá de la música', el programa feia un retrat personal de la cantant i de la seva passió per la música.

stats