Mèdia 22/11/2019

'La Voz' tindrà una fase de repesca en la seva nova temporada

La cantant Miriam Rodríguez serà la cinquena 'coach' del concurs

Ara
1 min
'La Voz' tindrà una fase de repesca en la seva nova temporada

BarcelonaEl talent show La Voz –que prepara noves edicions adultes, seniors i infantils per al 2020 comptarà a partir de la nova temporada amb una fase de repesca titulada El regreso, segons avança Fórmula TV. El portal especialitzat detalla que aquesta novetat, que ja s'ha aplicat a la versió nord-americana del format, es podrà veure exclusivament a través d'Atresmedia Player, la plataforma de pagament del grup d'Antena 3, cadena on s'emet el programa.

Aquesta nova fase és una segona oportunitat per a aquells concursants que no han sigut seleccionats en les fases d'audicions o dels assalts del programa. Ells seran els protagonistes de duels que se celebraran sota l'atenta mirada de la cantant Miriam Rodríguez, sorgida d'OT 2017, que es convertirà en la cinquena coach del concurs. Rodríguez haurà d'escollir el millor aspirant de cada duel per formar l'equip de cantants amb els quals participarà a la final del concurs original, on s'enfrontaran als membres dels equips de la resta de coaches.

Aquesta no és la primera vegada que Rodríguez participa a La Voz: en la primera edició emesa a Antena 3 la cantant gallega va exercir d'assessora de Pablo López, que repetirà com a coach en la propera edició. Al costat de López també repeteix Antonio Orozco i s'incorporen Alejandro Sanz i Laura Pausini en substitució de Paulina Rubio i Luis Fonsi.

stats