Mèdia 11/12/2013

La websèrie 'Les coses grans' estrena una temporada nadalenca de sis microepisodis

El primer dels nous capítols de la sèrie de Roger Coma ja es pot veure a través de l'Ara Films

Ara
2 min
David Verdaguer i Roger Coma a 'Les coses grans'

BarcelonaLa websèrie 'Les coses grans', creada, dirigida i protagonitzada per Roger Coma, ha estrenat una temporada nadalenca de sis microepisodis, el primer del qual ja es pot veure a través de l'Ara Films, de forma gratuïta per a tots els subscriptors i usuaris registrats a l'Ara.cat. A partir d'ara, cada dimarts i dijous, fins al dia de Sant Esteve, la plataforma de vídeo 'online' de l'ARA n'estrenarà un nou capítol.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons els responsables de la sèrie, aquesta sèrie de càpsules nadalenques, d'entre dos i tres minuts cadascuna i que giraran a l'entorn de temes relacionats amb aquesta època de l'any, com el tió o "el sentiment de bondat universal", és un "divertimento" que es publica mentre s'està preparant ja la segona temporada, que s'estrenarà al maig. Tal com ja va passar amb la primera, els capítols de la segona etapa s'estrenaran en primícia a l'Ara Films.

A més, tot i que la sèrie està pensada originàriament per a la xarxa, la primera temporada de 'Les coses grans' està a punt d'arribar a la televisió. El canal 33 emetrà un episodi de la primera temporada cada setmana a partir del 7 de gener, a les 23.30.

Protagonitzada per Pep Ambròs, Margalida Grimalt, David Verdaguer i Mar Ulldemolins, a més de Roger Coma, 'Les coses grans' tracta amb humor "les petites coses de la vida" de cinc joves barcelonins. La primera temporada va tenir més de 120.000 visualitzacions a YouTube, va participar al festival Miniput de televisió de qualitat i va ser premiada com a millor websèrie al festival Zoom d'Igualada.

stats