Agressió sexual
Misc 14/07/2023

Detingut el sisè turista per la violació grupal d'una noia en un hotel de Palma

La víctima hauria estat retinguda i agredida sexulment en una de les habitacions

ARA Balears
1 min
Agents de la Policia Nacional s'han desplaçat fins l'hotel aquest divendres

PalmaLa Policia Nacional ha detingut un sisè implicat en la violació grupal d'una noia alemanya en un hotel de la platja de Palma, a Mallorca. Els altres cinc agresors, també eren alemanys que estaven passant les vacances a l'illa. Segons han avançat mitjans locals, l'agressió va tenir lloc la matinada del dijous, al voltant de les 03.40 h.

Segons les informacions publicades, la víctima, també d'uns 20 anys i de nacionalitat alemanya, va conèixer un dels detinguts el dimecres a la nit. Aquest la va convidar a l'hotel on s'allotjava i, en arribar a l'habitació, ella va veure que també hi havia quatre amics d'ell. La jove va decidir anar-se'n, però no la van deixar marxar i la van retenir. Alguns dels detinguts l'haurien violat i la resta no haurien fet res per impedir-ho.

La noia va aconseguir fugir de l'habitació i va avisar el recepcionista, que va trucar a la Policia Nacional. Els agents van detenir els cinc implicats en l'agressió sexual, tot i que busquen un sisè sospitós. La víctima va ser traslladada a l'hospital de Son Llàtzer. Agents de la Unitat d'Atenció a la Família i la Dona de la Policia Nacional (UFAM) s'han fet càrrec de la investigació.

stats