EFECTES DE L'HURACÀ 'SANDY'
Internacional 30/10/2012

Evacuen un hospital de Nova York que s'ha quedat sense electricitat

El generador d'emergència s'ha avariat i els equips de rescat han hagut d'evacuar més de 200 pacients

Efe
1 min

Nova YorkEls equips d'emergència evacuen a més de 200 pacients d'un hospital novaiorquès que s'ha quedat sense electricitat després d'avariar-se el seu generador d'emergència.

Inscriu-te a la newsletter Internacional El que sembla lluny importa més que mai
Inscriu-t’hi

El Langdone Medial Hospital, de la Universitat de Nova York (NYU), ha anunciat una emergència especial i una gran quantitat d'ambulàncies s'encarreguen del trasllat de tots els pacients, un trasllat que es fa a través de grans ratxes de vents i pluges.

Robert Grossman, degà de l'escola de medicina de la NYU, ha explicat a l'emissora local de la cadena CBS que s'han evacuat primer els malalts més greus o delicats −com els pacients d'oncologia i neonatologia− i que el procés es du a terme de manera ordenada i segura.

L'hospital està siutat a la Primera Avinguda de Nova York, molt a prop dels grans altres centres mèdics de la ciutat, com l'hospital de les universitats de Columbia i Cornell, l'Sloan-Kettering Cancer Center i el de la universitat Rockefeller, on les ambulàncies poden arribar en molt pocs minuts si s'hi traslladen els pacients.

stats